La Jungla
José Antonio Ruiz-Berdejo i Isabel Preysler en un muntatge de Principal
Foto: José Antonio Ruiz-Berdejo i Isabel Preysler en un muntatge de Principal | Europa Press
Famosos

Així és José Antonio Ruiz-Berdejo, l'empresari que ha tornat la il·lusió a Isabel Preysler

Barcelona.
José Antonio Ruiz-Berdejo i Isabel Preysler en un muntatge de Principal
Foto: José Antonio Ruiz-Berdejo i Isabel Preysler en un muntatge de Principal | Europa Press

Des que Isabel Preysler va comunicar públicament la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa, són molts els mitjans de comunicació que han especulat amb possibles noves parelles de la socialité. Amb un nom que es repeteix a totes les travesses: José Antonio Ruiz-Berdejo Sigurtà.

Què sabem? Preysler i Ruiz-Berdejo són vells coneguts. Prova de la seva relació propera és que, durant els vuit anys que ella ha compartit amb el Premi Nobel de Literatura, ell els havia fet d'amfitrió les vegades que l'exparella havia viatjat a Sevilla. I és que en José Antonio és un peix gros de la capital andalusa.

Qui és José Antonio Ruiz-Berdejo? Hereu del comte de Sigurtà, és un empresari sevillà d'origen italià. Té 55 anys, setze menys que Preysler, es dedica al sector immobiliari per Engel & Völkers i fa de cònsol honorari de Bèlgica a Sevilla. A més, aquest estiu ha estat pare del seu primer fill, fruit de la seva relació amb Alessandra Gorla, experta en ciberseguretat. Surten junts des de 2021.

En detall: Tractant-se, com és el cas, de la reina de cors espanyola, val la pena fer també un cop d'ull a l'historial amorós de qui seria la nova il·lusió d'Isabel Preysler. Més enllà de la relació amb Gorla, entre les parelles més conegudes de Ruiz-Berdejo hi ha:

  • Pia Miller, la germana gran de Marie-Chantal, esposa del príncep Pau de Grècia, que al seu torn és cosí del rei Felip VI. Van estar cinc anys junts.
  • La comtessa Marina Marzotto, hereva de la famosa firma tèxtil que porta el seu cognom. Es van casar el 1992 i van estar junts quatre anys.
  • Julia Oetker, vinculada a l'imperi de pastissos i pizza congelada Dr. Oetker. Es van casar el 2011, i també es van acabar separant.

A més, les possibles noves relacions d'Isabel Preysler no són les úniques que centren l'atenció mediàtica aquests dies en el si de la família. La seva filla Tamara Falcó també ha fet córrer rius de tinta per la segona oportunitat a Íñigo Onieva, després de la ruptura sonada del passat mes de setembre per unes banyes.

Per acabar: Conscient de les especulacions, Isabel Preysler ha volgut posar distància i ha negat haver començat una relació amb cap altre home. A través del diari ABC, ha assegurat que ara només vol centrar-se en la família i els seus nets. Ja hi haurà temps per nòvios nous, però apunta que aquest no és el moment.

Categoria: La Jungla