La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Íñigo Onieva declara el seu amor a Tamara Falcó amb un llarguíssim text a Instagram i fotos íntimes

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que torna a ser parella de Tamara Falcó, el madrileny Íñigo Onieva, plasma els seus sentiments a les xarxes socials amb un missatge molt llarg.

Què sabem? Tamara Falcó i Íñigo Onieva, després d'un temps de crisi, han tornat. La parella, per celebrar-ho, ha posat terra pel mig i ha viatjat fins a Lapònia, per desconnectar de tota la pressió mediàtica. Un viatge que els hi ha sortit gratis i del qual han presumit a Instagram. Ho han fet compartint diverses imatges d'aquests dies que han passat plegats. Tot i que Onieva, a més de publicar les fotos, s'ha mostrat més sentimental que mai amb un text molt llarg declarant el seu amor per Tamara.

Què diu? Ha estat durant la tarda del dimecres 11 de gener quan Onieva, a través del seu compte d'Instagram, ha sorprès a tothom amb un text molt llarg i carregat de sentiments. Un text en el qual deixa clar que aquesta vegada sí, la seva relació amb Tamara va de debò i que està molt enamorat d'ella. Tant que ja no recorda totes les infidelitats que li va fer i només pensa amb casar-se amb ella i formar una família junts. Entre altres, afirma el següent:

  • "L'amor guanya i és el que ens ha portat fins aquí després d'aquests mesos tan durs".
  • "Hem sortit d'aquest malson plens de felicitat".
  • "El que he viscut després de la nostra ruptura ha estat l'episodi més dur de la meva vida. Però em quedo amb totes les coses bones. I és que ha estat una lliçó molt valuosa, de la que en faig moltes lectures positives".
  • "La conclusió és que el que més estimo d'aquest món és a tu i estic completament enamorat de tu".
  • "Ets un àngel que Déu ha posat en el meu camí, que em fa ser millor persona tant a nivell personal, professional i espiritual".
  • "La meva absoluta prioritat ets tu, la teva felicitat i el nostre projecte comú de parella i família".
  • "Lluitaré per compensar el patiment que t'he provocat, amb una vida plena d'amor i felicitat".
  • "Em considero l'home més afortunat del món i no et puc admirar més".
  • "T'estimo, amor meu".

A més a més: En aquest text llarguíssim que el jove de Madrid ha publicat en el seu compte d'Instagram, i que nosaltres hem intentat resumir de la millor manera, Onieva també dona gràcies als seus seguidors per tots els missatges que durant aquest temps li han enviat. Uns missatges, confessa, "plens d'afecte". 

  • "Vull donar les gràcies de tot cor a tots els que durant aquests mesos m'heu donat suport, afecte i forces".
  • "Família, amics, companys de feina, periodistes... he rebut autèntiques meravelles".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Iñigo Onieva Molas (@ionieva)

Per acabar: Va ser el passat 3 de gener quan la revista ¡Hola! va confirmar que Tamara Falcó i Íñigo Onieva s'havien donat una segona oportunitat. Una segona oportunitat que arriba després que la parella deixés la seva relació a finals de setembre. El motiu no va ser cap altre que un vídeo molt fort que es va publicar en els mitjans de comunicació. Vídeo on es pot veure a Onieva, molt feliç, en un festival de música als Estats Units mentre es morreja amb una guapa noia de cabell fosc.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram