La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Isabel Preysler fa un 'Cifuentes': roba productes d'una cara perfumeria de París

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La socialité filipina aficionada pel món de la moda, i mare de Tamara Falcó, està en el centre de totes les mirades pel que recentment s'ha publicat d'ella.

Què sabem? El diumenge 29 de gener el portal LOC, del diari El Mundo, va publicar una informació sobre Isabel Preysler, firmada per la periodista María Eugenia Yagüe. Una informació molt delicada que fins ara era desconeguda per a gairebé tothom. Una polèmica que esquitxa a Isabel Preysler, quan des de fa dies està d'actualitat a causa de la seva separació amb l'escriptor peruà, Mario Vargas Llosa.

Què ha passat? Segons informa Yagüe, Isabel Preysler, fa temps, estava de visita per París quan, de sobte, va entrar en una caríssima perfumeria ubicada a la zona de Saint-Germain-des-Prés. Una zona coneguda per les seves refinades botigues i restaurants. Un cop dins la perfumeria, explica la periodista, Isabel Preysler, com qui no vol la cosa, es va posar dins la bossa que portava una sèrie de productes sense pagar i va marxar de l'establiment.

En profunditat: Un robatori amb totes les lletres pel qual va ser enxampada. I és que les càmeres de la perfumeria van detectar el moment quan Isabel Preysler, suposadament sense voler, es va posar les cremes a la bossa. De manera que la socialité va trucar a Juan March Cencillo, que en aquell moment estava vivint a París, perquè li donés un cop de mà.

Per acabar: Una informació que ha publicat Yagüe i que Pilar Eyre se n'ha fet ressò en el seu compte de Twitter. Eyre, juntament amb la notícia del robatori d'Isabel Preysler, escriu: "Mare meva, ningú ha llegit això?". Yague, per la seva banda, al final de la columna on denuncia la situació que va viure la Preysler estant a París, diu que al cap de molt temps li va preguntar en persona a la Preysler pel que havia passat i la seva resposta va ser "treure-li importància".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Robatori