La Jungla
'El Circ' munta un plató a tocar de la casa de Joel Díaz
Foto: 'El Circ' munta un plató a tocar de la casa de Joel Díaz | 8tv
Televisió

8tv munta un plató a casa de Joel Díaz: "Li volem fer arribar aquest sobre"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
'El Circ' munta un plató a tocar de la casa de Joel Díaz
Foto: 'El Circ' munta un plató a tocar de la casa de Joel Díaz | 8tv

8tv ha fet una passa més, aquest dimarts, per apropar-se a Joel Díaz en l'intent de fitxar-lo. Un acostament literal, que ha pres la forma d'un plató instal·lat al costat de la casa del presentador.

Què sabem? El Circ de Frank Blanco s'ha desplaçat, aquest dimarts a la nit, a l'encreuament entre els carrers Urgell i Mallorca de Barcelona, al districte de l'Eixample, a tocar del domicili de Joel Díaz: "Si el Joel no ve aquí, nosaltres anem a casa d'en Joel". Aquest és el moment:

En detall: Tot plegat, per provar de dur una nova versió de Zona Franca als estudis de Sant Just Desvern. Per aquest motiu, Ivan Díez, el reporter enviat a Barcelona, tenia la missió d'entregar un sobre amb un missatge adreçat a Joel Díaz.

Què hi havia al sobre? Com que Joel Díaz no ha baixat a rebre l'equip de televisió que era al carrer, Ivan Díez ha acabat obrint ell mateix el sobre. A dins, el missatge que havia de llegir el presentador: un val per un programa a 8tv. "Quan vols començar?", s'hi podia llegir.

D'on venim? "Si ho diu Nicola Pedrazzoli, jo també: Tenim collons, vosaltres?", deia Frank Blanco al començament de la connexió. Aquesta és precisament la frase que va fer servir el CEO de 8tv quan dilluns va llançar la seva oferta pública a Joel Díaz i l'equip de Zona Franca: "Us volem amb nosaltres".

Per acabar: Aquesta setmana, i després de la dimissió de Joel Díaz, TV3 no emet Zona Franca. A través d'un comunicat aquest dilluns, la televisió pública va "lamentar" la decisió del de Santa Coloma de Gramenet i es va comprometre a "estudiar la continuïtat del programa" amb un altre presentador.

Categoria: La Jungla