La Jungla
Isma Juárez, reporter de l'APM?
Foto: Isma Juárez, reporter de l'APM? | TV3
Televisió

Isma Juárez rebutja presentar 'Zona Franca': "No vull una ombra de sospita"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Isma Juárez, reporter de l'APM?
Foto: Isma Juárez, reporter de l'APM? | TV3

TV3 no ha trobat encara un presentador que accepti posar-se al capdavant de Zona Franca, després de la dimissió aquest dilluns de Joel Díaz. Segons ha publicat El Nacional aquest dijous, Isma Juárez és un dels noms que la televisió pública havia posat sobre la taula. Però el reporter ha rebutjat la proposta.

Què sabem? Tal com ha explicat el mateix Isma Juárez, TV3 li va proposar fa pocs dies agafar les regnes de Zona Franca. Una nova aventura televisiva pel mallorquí, que actualment col·labora amb un altre programa de la casa, el programa humorístic APM?, i també amb El intermedio de La Sexta. Però de seguida va tenir clar que havia de dir que no: "En cap cas he considerat fer-ho", ha assegurat abans de detallar els motius de la seva decisió.

Què diu Isma Juárez? En un llarg fil de Twitter, el periodista ha donat suport a Joel Díaz i l'anunci de la seva renúncia, i ha exposat així per què no es veu amb cor de ser la nova cara de Zona Franca:

  • "Considero que la decisió del Joel Díaz està justificada i li dono suport al 100%. Té tot el meu respecte i admiració, com li vaig dir en privat".
  • "Presentar un late night és el que li agradaria a qualsevol persona que es dedica a fer comèdia i agraeixo a TV3 que em consideri pel repte, però el context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del Zona Franca".
  • "No seria coherent amb el que penso i soc, i tampoc vull que existeixi una ombra de sospita sobre mi ni sobre el projecte".
  • "Tothom que treballa al programa té tot el meu respecte i suport. És una situació molt complicada i la decisió de seguir és absolutament admirable. Els desitjo molta sort i èxits, conec gent que en forma part i tots són increïbles".

A més, Isma Juárez no és l'únic presentador que TV3 hauria plantejat per substituir Joel Díaz a Zona Franca. Segons ha avançat també El Nacional, l'altre nom que hi hauria sobre la taula de Sigfrid Gras seria el de Vador Lladó. Però el maresmenc, és el nou fitxatge de 8tv, i prepara programa pel mes de març.

En detall: Tal com ha avançat Principal, el nou espai de Vador Lladó a 8tv serà un magazine d'actualitat i entreteniment que s'emetrà els migdies entre setmana. Actualment, l'emissora del grup EDICA està acabant l'estudi del programa.

Per acabar: Sense Isma Juárez ni Vador Lladó, TV3 continua estudiant la viabilitat de seguir emetent Zona Franca, una possibilitat plantejada també des de 8tv, que voldria dur el programa als estudis de Sant Just Desvern. Així, el late night show que fins ara conduïa Joel Díaz encara no ha trobat ningú que el reemplaci ni té una data fixada per tornar a la televisió.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió