La Jungla
Shakira i William Mebarak, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira i William Mebarak, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira, nou imprevist: suspesa l'operació del pare, molt delicat de salut

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i William Mebarak, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira i William Mebarak, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

William Mebarak no serà operat aquest dilluns a la clínica Teknon de Barcelona, tal com estava programat. Finalment, els metges han decidit ajornar la cirurgia del pare de Shakira, almenys durant uns dies. La intervenció no es farà si no consideren que és segur.

Què sabem? Segons ha avançat Vanitatis, l'operació s'hauria ajornat inicialment a un altre moment d'aquesta mateixa setmana. Tot i que, en últim terme, l'estat de salut de Mebarak serà el factor clau per acabar de decidir si és intervingut o no en els propers dies, condició sine qua non perquè la família marxi a Miami d'una vegada per totes.

D'on venim? L'estat de salut de William Mebarak ha empitjorat a una velocitat alarmant en només un any i mig. Després de la festa del seu 90 aniversari a Miami, el setembre de 2021 —una celebració amb Shakira, Milan i Sasha, però sense Gerard Piqué—, el pare de la cantant va volar a Barcelona per passar uns mesos amb la filla. No ha pogut tornar a marxar.

En detall: Des d'aquell trasllat a Barcelona, les anades i vingudes de William Mebarak a l'hospital han estat una constant. El punt d'inflexió va ser la caiguda que va patir, durant el mes de maig de 2022, a la casa familiar d'Esplugues de Llobregat, que li va provocar un fort cop al cap del qual no ha acabat mai de refer-se.

A més, el passat mes d'octubre va transcendir un dels ingressos més llargs de Mebarak a la clínica Teknon, després de la caiguda de la primavera. El pare de Shakira va passar setmanes hospitalitzat, i la família va fer un comunicat demanant "respecte" en aquell moment tan delicat.

Per acabar: Shakira és a l'espera que el seu pare millori per poder marxar, com abans millor a Miami. La voluntat de la cantant i la resta de la família és abandonar Barcelona i instal·lar-se a Florida si William Mebarak millora prou per agafar un avió. La data límit que han marcat al calendari és el juny de 2023, després d'haver cancel·lat els plans de volar als EUA passat Reis.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Salut