La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Victòria Federica enxampada a Madrid amb un jove català de Girona, molt fort i guapo

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La filla de la infanta Elena ha estat vista en actitud afectuosa amb un jove català de Girona, molt guapo i musculat, que podria ser la seva nova il·lusió.

Què sabem? La jove Victoria Federica, germana de Froilán, està soltera i entregada a l'amor. La neta de Joan Carles, que també té passió pel món de la nit com el seu germà, es dedica a conèixer a nois que li retornin la il·lusió per l'amor després de les seves fallides relacions amb el torero Gonzalo Caballero i amb el DJ Jorge Bárcenas, amb qui va estar durant tres anys i va trencar fa gairebé un any, durant la primavera del 2022.

Què ha passat? El passat dimecres 1 de febrer Victoria Federica va fer acte de presència a la plaça de toros de Madrid, Las Ventas, amb motiu de la presentació del cartell de la fira taurina de Sant Isidro. Allà la neta de Joan Carles també va rebre un premi per donar suport al món dels toros. Després de l'acte, la jove va ser enxampada amb actitud molt afectuosa amb un atractiu jove pels carrers del centre de Madrid. Un jove amb el qual s'han publicat diverses fotografies i ara s'ha sabut que es tracta d'Albert Arenas, un atractiu català que podria ser la nova il·lusió de la filla de la infanta Elena. 

Qui és ell? Albert Arenas, nascut a Girona l'any 1996, és pilot de Moto2 de l'equip Red Bull i té 26 anys. El jove català, que forma part del grup d'amics íntims d'Irene Urdangarín, cosina de Victoria Federica, fa quatre anys que es dedica al món de les motos, la seva gran passió. Albert Arenas, aficionat també al surf, als viatges amb amics i a cuidar el seu cos en el gimnàs, va començar a estudiar a Barcelona la carrera d'enginyeria industrial, però la va deixar durant el segon any perquè no s'ho podia compaginar amb la seva faceta com a motorista. L'objectiu del català és triomfar dins del món del ciclomotor i arribar a competir en la categoria de Moto GP. El seu Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Arenas (@albertarenas)

Per acabar: Des que Victoria Federica coneix a Albert Arenas, els viatges de la jove fins a Barcelona han estat una constant. L'últim viatge que Victoria Federica va fer a Barcelona va ser l'últim cap de setmana de gener, quan la jove es va allotjar en uns apartaments de luxe a la zona de Pedralbes. Un cap de setmana on Federica i Arenas van ser vistos sopant junts, segons apunta El Mundo, en el caríssim restaurant Botafumeiro. També es comenta que Victoria Federica va anar fins al circuit de Montmeló per veure entrenar a Albert Arenas i donar-li suport.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia