La Jungla
La infanta Elena (e.) i Victoria Federica (d.)
Foto: La infanta Elena (e.) i Victoria Federica (d.) | Europa Press
Casa Reial

Victoria Federica i la infanta Elena parteixen peres: causa i efecte de l'enfrontament

Barcelona.
La infanta Elena (e.) i Victoria Federica (d.)
Foto: La infanta Elena (e.) i Victoria Federica (d.) | Europa Press

Victoria Federica deixa la seva mare, la infanta Elena, després de setmanes de distanciament entre les dues. D'ara endavant ja no viuran juntes, i la petita dels Marichalar s'instal·larà al Palau de la Zarzuela.

Què sabem? Segons avança la revista Lecturas aquest dimecres, Victoria Federica —que al setembre va fer 22 anys— deixa la casa familiar i marxa a la Zarzuela per anar a viure amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia.

Al detall: La relació mare i filla s'ha ressentit des que Victoria Federica va deixar els seus estudis a la Universitat aquest curs per centrar-se principalment en la seva carrera d'influencer. Una decisió que no va agradar gens Elena de Borbó, que voldria que continués estudiant i s'oblidés de les xarxes socials, la fama i la publicitat.

A més, la convivència entre les dues ha estat curta. A l'octubre van tornar al pis de la mare al barri del Niño Jesús de Madrid, prop del Parc del Retiro, després de vuit mesos de reformes. Abans, Victoria Federica s'havia independitzat amb el seu nòvio Jorge Bárcenas. Però fa mesos que ja no estan junts.

Per últim: Al mateix temps que Lecturas ha publicat la mudança de Victoria Federica a la Zarzuela, la neboda del rei Felip VI ha viatjat a Nova York pel pont de desembre. Un viatge amb els seus amics Patricia Cabetas y Adrián Lozano que els seus followers poden seguir per Instagram.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia