La Jungla
Victoria Federica, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Federica, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Reialesa

Victoria Federica, liada amb el fill d'un famós futbolista

Barcelona.
Victoria Federica, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Federica, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Victoria Federica té el cor ocupat. Mesos després del final de la seva relació amb el DJ Jorge Bárcenas, la filla de la infanta Elena hauria començat a veure's amb Juanma López, fill del futbolista del mateix nom, conegut com Súperlopez, mític jugador de l'Atlètic de Madrid fins el 2001.

Al detall: El programa Fiesta de Telecinco ha estat el primer en parlar del suposat affaire de Victoria Federica i Juanma López Jr. Diuen que es van conèixer fa poques setmanes, però que la royal ja està "molt il·lusionada" amb el fill del futbolista.

A més, també n'ha parlat la periodista Beatriz Cortázar, que assegura que tots dos estan intentant passar desapercebuts i que volen mantenir la seva relació allunyada dels focus mediàtics.

Relació amb Roca Rey: Els últims mesos s'ha especulat molt sobre la relació de la petita Marichalar i el torero peruà Andrés Roca Rey. Aquest mateix any, Victoria Federica va viatjar al país andí i va conèixer la família d'ell, tot i que sembla que actualment ja no estarien junts.

Per últim: Sobre la suposada nova relació de Victoria Federica i Juanma López Jr., tampoc no n'ha volgut fer cap declaració el pare exfutbolista, preguntat per les càmeres de GTRES. Només parla de futbol, cap detall de la vida sentimental del seu fill. Qui calla, atorga. Diuen.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia