La Jungla
Foto: | Europa Press
Madrid

Creixen les veus que apunten Jorge Javier Vázquez com alcaldable del PSOE a Madrid

Foto: | Europa Press

Creixen les veus que apunten el presentador de televisió Jorge Javier Vázquez com a candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid. 

Per què és important? Jorge Javier Vázquez és un dels periodistes de premsa rosa més influents del món mediàtic espanyol.

Què sabem? Tal com apunten mitjans locals, revistes de premsa rosa i el mitjà polític Electomanía, el presentador podria ser un nom que estaria sobre la taula del PSOE per col·locar-lo com alcaldable de la capital espanyola.

  • En una entrevista a Catalunya Ràdio, el presentador no ha descartat la proposta de ser candidat socialista: "Fins ara mai m'ho havia plantejat".

En profunditat: A la ràdio Onda Cero, en la tertúlia Más de Uno, els opinadors han comentat que Jorge Javier Vázquez és el nom que estarien explorant els socialistes davant d'una hipotètica sortida de Mediset del presentador.

  • Cal recordar que s'ha posicionat en diverses ocasions com a detractor de la popular Isabel Díaz-Ayuso i ha mostrat el seu suport a Pedro Sánchez.
  • De fet, Jorge Javier va participar en actes de suport a l'antic candidat socialista a Madrid Ángel Gabilondo.

A més: El PSOE encara no ha fet pública qui serà el candidat a l'alcaldia de Madrid, però els rumors i les veus no han deixat de parlar i assenyalar que el periodista de Sálvame, seria un cop sobre la taula dels socialistes.

Context: Les eleccions municipals de Madrid se celebraran el diumenge 28 de maig de 2023. En un panorama polític dominat per les majories de dretes: PP + Cs. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: PSOE