La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

L'última gran polèmica de Froilán: La policia de Madrid el fa fora d'un after a les 9 del matí

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena, Froilán, és un gran amant de la nit i porta molt mala vida. Per aquest motiu la seva mare l'envia a Abu Dabi per intentar reconduir la situació del seu fill.

Què sabem? Froilán torna a estar en boca de tothom, i no precisament per a bé. I és que el jove, segons han informat des del programa dels caps de setmana de Telecinco, Fiesta, ha protagonitzat una última polèmica a Madrid. Una polèmica on ha acabat intervenint la Policia Local. Tots els detalls, a continuació.

Què ha passat? Després d'estar un temps per Abu Dabi, Froilán ha tornat a Madrid. I aprofitant el seu pas per Madrid, el jove, que no té feina, ha sortit de festa sense parar. El dijous passat va anar a una coneguda discoteca de la capital ubicada en el cèntric Paseo de la Castellana i dues amigues seves van protagonitzar una forta discussió. Froilán va intentar posar pau entre les dues i al final tots ells, les amigues i Froilán, van ser expulsats del local. Però això no és tot. Durant el diumenge 5 de febrer al matí, a primeríssima hora, a les 9 del matí, Froilán va ser enxampat per la policia de Madrid de festa en un after. La policia va ordenar desallotjar el local perquè no eren hores d'estar de festa i perquè l'aforament superava el màxim establert. El local té un aforament per 99 persones i en total n'hi havia quasi 300.

A més a més: Froilán, després de ser desallotjat de l'after, no va anar a casa sinó que a seguir de gresca. I és que a ell li encanta desfasar i el món de la nit. El fill de la infanta Elena, amb els seus amics, va anar a un altre after de la capital situat en el barri de Vallecas. Un local molt gran ubicat dins d'un polígon industrial. D'allà no se sap quan va marxar perquè se li va perdre la pista.

Per acabar: Totes aquestes sonades polèmiques arriben després que el pasat mes de desembre, el fill de la infanta Elena protagonitzés un dur episodi, també als afores d'una discoteca de Madrid. El jove estava de festa amb uns amics seus en una discoteca de la capital, situada en el carrer Goya, quan de cop i volta es van veure involucrats en una baralla en el carrer amb navalles. Alguns amics de Froilán van resultat ferits amb considerables talls en els braços.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia