La Jungla
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Froilán, després de la baralla a cops de navalla: "Soc una víctima o ni això, un testimoni"

Barcelona.
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Froilán de Marichalar trenca el silenci després que hagi transcendit que la Nit de Nadal va ser en una baralla multitudinària amb navalles en una discoteca del centre de Madrid. A través d'un comunicat a Antena 3, el nebot de Felip VI es defensa i diu que ell no va tenir res a veure.

Què sabem? Poques hores més tard que el seu nom aparegués vinculat a la baralla violenta a les portes de la sala Vandido, Froilán ha donat la seva versió dels fets al programa Y ahora Sonsoles. "Jo, si soc res, soc una víctima. I ni això. Soc un testimoni del que ha passat", afirma el fill gran de la infanta Elena.

Què diu Froilán?

  • "Jo era a la porta de la discoteca quan va passar una cosa i ara em volen involucrar a mi, com si jo tingués res a veure amb la baralla".
  • Sobre les notícies que parlen d'ell diu que "no hi ha ni una mica de veritat".
  • "Una, que si en un bar a Las Vistillas de Madrid em salto la cua dels homes, em claven un cop de puny i em deixen KO. Una altra, que tinc un accident amb ma germana al cotxe".
  • "No sé d'on surten aquestes mentides. M'encantaria saber d'on surten aquestes coses".

Al detall: Els fets van passar ben entrada la matinada del 25 de desembre, amb una trentena de persones implicades. Els agents també van identificar Isabel Mateos, àlies 'la Pechotes', amiga del petit Nicolás.

A més, un dels amics de Froilán va resultar ferit d'arma blanca en un braç, amb un tall de 2,5 centímetres. El net del rei Joan Carles, de 24 anys, l'hauria acompanyat en taxi a un hospital perquè rebés assistència sanitària.

Per últim: Froilán té una relació complicada amb el món de la nit. El passat mes de juliol va haver d'escapar d'un tiroteig a la discoteca de Marbella on celebrava l'aniversari. Cinc persones van ser ferides. D'altra banda, el passat mes d'octubre El Economista avançava un altre enfrontament amb violència a les portes de la discoteca Kapital. Sonades van ser també les imatges que Sálvame va fer públiques el març de 2017, a les quals es veia Froilán de festa amenaçant un altre jove.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia