La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Marc Giró confessa la seva delicada relació amb l'alcohol: "D'alguna manera era addicte"

Barcelona.
Foto: | TV3

Marc Giró, el periodista català de Barcelona especialitzat en moda i estil, participa en el nou capítol del podcast Estadella Mixelin, de Guillem Estadella, a RAC1.

Què sabem? Marc Giró, presentador del programa Vostè Primer a la cadena del Grup Godó, parla sense pèls a la llengua de la depèndencia que abans tenia amb l'alcohol. Una dependència que ara no té perquè des de fa mesos, durant l'època de la covid, va decidir deixar de beure. I és que entre altres coses assegura que quan consumia alcohol es trobava malament i que "hi havia moments que em feia dolor el fetge".

Què ha dit? En la seva conversa amb Guillem Estadella, Marc Giró s'ha mostrat molt sincer parlant de la seva relació amb l'alcohol. I és que Giró ja fa més d'un any que no beu i assegura trobar-se molt millor i molt més desinflat.

  • "D'alguna manera, sí que era addicte a l'alcohol".
  • "Jo abans bevia molt".
  • "L'alcohol s'interposava entre el que jo sentia i la veritat. Ara això no em passa. Quan em trobo malament sé que no és per l'alcohol. De fet, quan un no està bé o es troba malament ha d'investigar per què se sent com se sent".
  • "Estic oxigenat, que és una cosa que trobo ideal. No tenir ressaca és perfecte, abans no podia dir el mateix".
  • "L'alcohol no m'ha aportat grans moments de res. La gent que sap beure està molt bé i la cultura del vi trobo que és genial".
  • "Ara estic aprenent a reequilibrar-me".

A més a més: Marc Giró no només ha parlat de la seva delicada relació amb les begudes alcohòliques, sinó que també ha confessat quin és el tipus de cuina que més li agrada i més gaudeix menjant. El també col·laborador de TV3 ha confessat que ell és molt de tota la cuina que porti ous. També li agrada "la cuina clàssica de refugi de muntanya" i té predilecció per les barretes de cranc, tot i saber que porten de tot menys cranc, tal com diu ell mateix.

Per últim: Seguint el fil de la cuina, el presentador de RAC1 ha dit que tot i que li agrada menjar, no li agrada cuinar perquè no li acaba de trobar el què. De fet, afirma que no entén com hi ha gent que diu que la cuina pot arribar a ser divertida o relaxant.

  • "M'agrada menjar, però tampoc soc d'aquelles persones que es passa el dia sencer pensant amb menjar".
  • "No m'agrada cuinar, però m'organitzo perfectament i porto una dieta equilibrada que es basa en amanides i coses a la planxa. La truita de patates, per exemple, la faig molt bé".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 TV3