La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Ginna Pedrós confessa a 8tv la seva addicció a l'alcohol

Barcelona.
Foto: | 8tv

La preparadora física Ginna Pedrós col·labora en el programa late-night de 8tv, Ares Revolution, presentat per Ares Teixidó els divendres i diumenges a la nit.

Què sabem: La col·laboradora de la televisió privada de Catalunya s'ha obert en canal i ha confessat el greu problema que arrossega des de fa temps. En una teràpia que ha mantingut amb la psicòloga de l'espai, Júlia Pascual, Ginna Pedrós ha confessat que és addicte a l'alcohol.

  • "Amb una copa de vi i la cervesa no és suficient i comences a beure més".
  • "T'adones que beure et reconforta perquè no penses i t'allibera de molts pensaments que no vols".
  • "Quan em passa l'efecte estic pitjor, però ho continuo amagant darrere de més alcohol".
  • "Físicament estic molt més cansada i és per culpa de l'alcohol".

Un gran problema: Ginna Pedrós és preparadora física i també nutricionista i coach personal, entre altres. El seu cos és la seva eina de treball. Per a ella, segons explica en el programa Ares Revolution, estar bé físicament és molt important perquè és la base de tot. Un físic que per culpa de la beguda ha canviat darrerament, perquè ha guanyat pes.

Background: Tal com afirma Pedrós a la seva pàgina web, d'adolescent va tenir grans problemes amb el menjar. La relació que tenia amb l'alimentació no era gens saludable i això va fer que patís trastorns alimentaris. Per aquest motiu va posar tot de la seva part per solucionar-los. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: 8TV