La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Christian Escribà parla obertament dels seus problemes amb l'alcohol: "Vaig a teràpia"

Barcelona.
Foto: | Instagram

El famosíssim pastisser de Barcelona, Christian Escrivà, propietari de les pastisseries Escribà de la capital catalana, ha concedit una entrevista per a l'emissora de ràdio del Grup Godó, RAC1.

Què sabem? L'expert en dolços ha passat pels micròfons del programa Via Lliure de RAC1 on, entre altres, ha explicat que actualment està vivint el seu millor moment. Christian ha dit que es troba millor que mai, que està travessant la seva millor època i que està molt feliç i content. No obstant, no sempre ha estat així. El pastisser ha parlat públicament d'algunes de les etapes més obscures de la seva vida, com quan va patir sobrepès o el dia que la seva dona i fill el van portar a teràpia, a causa dels seus problemes amb el beure.

Què ha dit? Escribà, que ara pesa 84 quilos, ha confessat que en un moment de la seva vida va arribar a pesar fins a 117 quilos. El motiu no va ser altre que un infart del qual va ser víctima. Va ser operat a la clínica Teknon de Barcelona i el metge li va dir, segons ha explicat, que del cor no es moriria però que havia de "deixar de fumar i fer dieta". Christian va deixar de fumar, però el tema del menjar se li va complicar. "L'ansietat la vaig catalitzar amb el menjar. Després d'operar-me pesava 95 quilos i vaig pujar fins als 117".

A més a més: El pastisser de Barcelona també ha confessat que una de les coses que més por li fan és caure en una depressió. Una malaltia que creu que és molt complicada. "A la que l'oloro trec tota l'artilleria", ha afirmat, donant a entendre que es refugia en la feina i fa tot el que està en el seu abast per no caure-hi.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Via Lliure de RAC1 (@vialliurerac1)

En profunditat: Tot i refugiar-se en la feina, Christian, que ha dit que ara dorm una mitja d'entre cinc i sis hores al dia, ha explicat que en un moment de la seva vida, quan estava desbordat per la feina, va caure en el món de l'alcohol. Bevia massa. El motiu, ha dit, no va ser altre que la gravació d'un programa, Bogeria a la pastisseria.

  • "Durant aquella època dormia només tres o quatre hores al dia".
  • "Quan va acabar el programa, sense ser conscient, vaig començar a beure alcohol".
  • "Se'm va escapar de les mans fins al punt que la meva dona i el meu fill, molt preocupats, em van portar a teràpia".
  • "Fa tres anys vaig començar a anar-hi, cada tarda, des de les quatre fins a les vuit. Ho feia cada dia. Anava a teràpia de grup en un ambulatori, que et permet continuar fent la teva vida normal".
  • "Ara encara vaig a teràpia, però com a veterà. Hi vaig per explicar a la gent com funcionen aquests tipus de tractaments i estic encantat de la vida perquè n'he sortit molt reforçat".
  • "Les addiccions sempre han estat una cosa que s'han portat d'amagat. El tabac també és una addicció. El problema és quan la teva ment no controla els teus actes perquè vol dir que estàs perdut".

Per últim: Escribà, al seu pas pel programa Vía Lliure presentat per Xavi Bundó, ha explicat que una de les coses bones que li ha aportat anar a teràpia ha estat descobrir el món del budisme. "Soc aprenent de budisme i la veritat és que estic encantat".

Categoria: La Jungla