La Jungla
Mariona Escoda, el passat mes de juny al FAQS
Foto: Mariona Escoda, el passat mes de juny al FAQS | TV3
Famosos

Mariona Escoda d'Eufòria narra les seves inseguretats a RAC1: "Anava al psicòleg"

Barcelona.
Mariona Escoda, el passat mes de juny al FAQS
Foto: Mariona Escoda, el passat mes de juny al FAQS | TV3

Mariona Escoda ha estat aquest dimecres a El món a RAC1. Amb Jordi Basté, la guanyadora de la primera edició d'Eufòria ha explicat que abans del programa era una persona molt insegura, i que això la va dur a demanar ajuda a una psicòloga.

Al detall: La cantant de Valls acaba de publicar el seu primer single, Et deixo la mà. Tal com ha detallat ella mateixa, el missatge de la cançó és el trencament amb tot allò que no l'ha deixat avançar en el passat: "Les inseguretats i tot el que em tirava enrere" abans del seu pas per TV3.

Què diu Mariona Escoda?

  • "Han estat sis mesos de no parar [...] Estic contenta, però he sentit molta pressió".
  • "Amb Eufòria he deixat moltes inseguretats enrere, jo era una molt insegura. A l'hora de socialitzar, a l'hora de creure en mi mateixa...".
  • "Eufòria m'ha fet veure que soc mes forta i resilient del que pensava. Estic en un altre punt de la meva vida".
  • "Abans d'Eufòria ja treballava les meves inseguretats. Anava a una psicòloga i feia molt treball intern del dia a dia. La gent pensa que és només anar al psicòleg, però això és una o dues hores a la setmana, després s'ha de fer feina a casa".
  • "Soc molt analítica. Analitzo els pensaments que em passen pel cap, com estic... I hi ha molts patrons interns que s'han de modificar. Presentar-me a Eufòria va ser un primer trencament".

A més, abans d'entrar al programa es va desinstal·lar Twitter per evitar llegir crítiques destructives. Després de guanyar Eufòria no se l'ha tornat a descarregar.

  • "Vaig dir, passo. Em conec i sé que després de les gales hauria entrat a Twitter a mirar".
  • "Alguna vegada sí que mirava, però van ser dues setmanes comptades".
  • "Pensava que no volia veure molta gent criticant, sense saber com costava fer el que fèiem cada setmana damunt de l'escenari".
  • "Les vegades que vaig entrar, de seguida vaig recordar per què no ho havia de mirar".

Nou disc. Et deixo la mà, el seu senzill, ha obtingut més de 20.000 visualitzacions a YouTube i més de 7.000 reproduccions a Spotify els primers cinc dies. Un primer tema que ve seguit d'un primer àlbum que es publicarà el març de 2023 i es presentarà en directe el 16 d'abril a Paral·lel 62, l'antiga Sala Barts de Barcelona.

Per últim: Mariona Escoda passarà el Nadal interpretant la Rosa a El Petit Príncep d'Àngel Llàcer i Manu Guix, que enguany arriba a la novena temporada al teatre. Un paper, per cert, amb una forta vinculació amb Eufòria: abans que ella li havia tocat fer-lo a l'Elena Gadel, membre del jurat del concurs.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 RAC1 Música