La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Laura Escanes explota com mai pels comentaris que la titllen de mala mare

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Antena 3

La jove influencer catalana de Barcelona, a través de les seves xarxes, ha emès un contundent comunicat a causa de les crítiques rebudes.

Què sabem? Laura Escanes està feliç i enamorada de la seva parella, el cantant de Sevilla Álvaro de Luna. Una relació que avança amb força i de la que Escanes està gaudint molt, especialment totes aquelles setmanes quan no s'ha de fer carreg de la seva filla, ja que aprofita per fer tota mena d'escapades i activitats amb la seva parella.

Què ha passat? Durant el passat cap de setmana, 11 i 12 de febrer, Laura Escanes i el seu nòvio s'han escapat fins a l'estació d'esquí Formigal, a Osca, per passar uns dies esquiant, rodejats d'amics i neu. Una escapada de la qual Escanes ha presumit en el seu compte d'Instagram penjant fotos i vídeos. 

Què li han dit? Laura Escanes, per anar de cap de setmana amb la seva parella, ha rebut moltíssimes crítiques a les xarxes socials. Molts dels seus seguidors, quasi dos milions de persones, li han fet arribar missatges per privat preguntant-li perquè no està amb la seva filla Roma en lloc d'estar a la neu, esquiant i de festa, amb la seva parella.

La resposta: La catalana, a través d'un comunicat que ha penjat a les seves històries d'Instagram, ha explotat com mai. Ho ha fet per callar les boques de totes aquelles persones que estan pendents del que fa o deixa de fer, només per criticar-la i fer-la sentir malament. Entre altres coses, Laura Escanes ha dit:

  • "No hauria de donar explicacions, però em bull la sang cada vegada que llegeixo comentaris així perquè mai se li diu això a un home. La meva filla també té un pare i tenim la meravellosa sort de poder passar el mateix temps amb ella gràcies a la custòdia compartida".
  • "A Instagram no penjo les 24 hores del meu dia i suposo que la gent que em critica s'haurà fixat que quan estic amb ella estic molt més desapareguda".
  • "Aquesta setmana no em tocava estar amb la meva filla. Què haig de fer? Dir que no a tots els plans que tinc? Passar-me el dia tancada a casa i plorant? Sembla mentida que encara hagi d'aguantar aquests comentaris".

Per acabar: L'escapada que aquest cap de setmana Laura Escanes i Álvaro de Luna han fet a la neu arriba poc després de fer un fantàstic viatge d'enamorats a les Maldives. Tots dos van escapar-se allà a finals de gener, durant poc més d'una setmana, on van gaudir de les increïbles platges de sorra blanca i del fons marí fent submarinisme.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram