La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El dineral que paga Laura Escanes per viatjar a les Maldives amb el seu nòvio, Álvaro de Luna

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana, Laura Escanes, es troba lluny de Barcelona. I és que tal com mostra en les seves xarxes socials està gaudint d'un exòtic viatge amb la seva parella.

Què sabem? Tot i que al principi va optar per no parlar de la seva relació i mantenir-ho tot en un segon pla, el cert és que actualment Laura Escanes no para de presumir de l'amor que sent cap a Álvaro de Luna i del molt il·lusionada que està. Tant és així que la parella està gaudint d'un caríssim viatge a l'altra punta del món, com si es tractés d'una lluna de mel. Un viatge que la de Barcelona ensenya a través del seu compte d'Instagram, per despertar l'enveja dels seus seguidors.

El viatge: Des de fa uns dies, i aprofitant que la seva filla Roma està amb el seu pare Risto Mejide, Laura Escanes es troba gaudint de les paradisíaques platges de les Maldives. Concretament de la zona de Maafushi, una de les illes locals més grans i populars de l'arxipèlag. Un viatge que està fent amb el seu nòvio, el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna. Una relació que va començar el setembre del 2022 quan tots dos van coincidir en uns premis de música a Tenerife. 

El preu: Tot i estar de vacances a l'altra punta del món, la catalana Laura Escanes segueix molt activa en el seu compte d'Instagram on penja tota mena de fotos i vídeos de la seva aventura. També ha respost algunes de les preguntes que els seus seguidors a les xarxes li han plantejat en relació amb el viatge que està fent amb la seva parella. Una de les preguntes ha estat relacionada amb els diners que s'ha gastat per viatjar fins a les Maldives. Això ha dit: 

  • "Són 1.400 dòlars americans, sense incloure els vols que estan a uns 600 euros, aproximadament".
  • "Els sopars no estan inclosos en el paquet que hem agafat nosaltres, però a l'illa hi ha llocs barats per sopar i diferents opcions de restaurants".

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Laura Escanes viatja a les Maldives. Anteriorment, ja hi havia estat amb el que va ser el seu marit, el també català Risto Mejide. Concretament en dues ocasions. Una l'agost del 2021 i l'altre el novembre del 2016. "Estic descobrint un Maldives diferent. Estem molt acostumats als hotels de gran luxe i a les illes flotants, i a mi em faltava per descobrir tota la part més local i fer excursions diferents de les que havia fet", ha afirmat Escanes a través del seu compte d'Instagram. Li portarà un souvenir a Risto Mejide?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram