La Jungla
Laura Escanes en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, contra les acusacions de nepotisme: "Nòvia o germana de? Supereu-ho"

Barcelona.
Laura Escanes en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes coneix prou bé les acusacions de buscar fama o diners a costa d'una altra persona. Ho va viure a l'inici de la seva relació amb Risto Mejide, el 2015 quan tenia 19 anys i començava una carrera meteòrica d'influencer. Vuit anys més tard, l'instagramer barcelonina diu prou al seu pòdcast, Entre el cielo y las nubes.

Al detall: La nova entrega del programa d'Escanes compta amb Marta Díaz de convidada. La també influencer té 3,3 milions de seguidors a Instagram (un milió i mig més que la catalana) i uns altres 5 milions a TikTok. Tot un imperi digital que ha aixecat les mateixes suspicàcies per possible nepotisme: és germana de David Díaz, el youtuber conegut com a AlphaSniper97, que té 4,8 milions de subscriptors al seu canal, i nòvia de Sergio Reguilón, futbolista de l'Atlètic de Madrid.

Què diu Laura Escanes?

  • "Això de "la germana de", "la nòvia de", "la filla de"... em toca una mica els collons".
  • "Fenomenal, tenim una exposició més gran, ens han donat un boom al principi o el que sigui".
  • "Després pots quedar-te de braços plegats a casa perquè ets germana, nòvia, filla o exparella d'algú, o decidir què fer amb allò".
  • "Que sí, d'acord. Però supereu-ho ja, nois".

A més, Escanes treu el tema del nepotisme poques setmanes després que es posi de moda el concepte "nepo babies", personalitats que són on són per ser fills, nets, nebots o familiars propers d'altres famosos. Grans mitjans internacionals com el The New York Times han fet articles i reportatges sobre això. Un fenomen que també és present a Catalunya, amb alguns noms que Principal va repassar en aquest article.

Per acabar: Escanes comença 2023 amb una perspectiva totalment diferent que la de fa exactament un any. Separada de Risto Mejide des del setembre, té nòvio nou. Es tracta del cantant Álvaro de Luna, amb qui va passar la nit de Cap d'Any. Aquest és el primer vídeo d'ells dos junts a les xarxes socials de la influencer.

Categoria: La Jungla