La Jungla
Laura Escanes, al mar en una imatge d'arxiu
Foto: Laura Escanes, al mar en una imatge d'arxiu | Instagram
Influencers

Laura Escanes i Álvaro de Luna, a les Maldives: les fotos del viatge romàntic amb el nòvio nou

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, al mar en una imatge d'arxiu
Foto: Laura Escanes, al mar en una imatge d'arxiu | Instagram

Laura Escanes ja fa totalment vida en parella, i des que per Cap d'Any va confirmar que surt amb el cantant Álvaro de Luna ja no s'amaga. Aquest dilluns, la instagramer catalana ha compartit les fotos del primer dia de vacances junts a les Maldives.

Què sabem? Escanes i el seu nòvio han arribat a l'illa maldiviana de Maafushi aquest dilluns, i ja han publicat a Instagram les primeres imatges del viatge romàntic. A l'àlbum de la parella s'hi poden veure platges paradisíaques de sorra blanca i aigua cristal·lina, dofins i tortugues... i una instantània de tots dos somrient després d'un bany.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

En detall: Aquest és el segon gran viatge de la parella, després de marxar junts a Mèxic el passat mes de novembre quan ja havien transcendit les fotos del seu primer petó. Des d'aleshores, Escanes i Álvaro de Luna han passat de la negació inicial a la confirmació amb les imatges de Cap d'Any en una casa rural amb amics i la Roma, la filla de la influencer i Risto Mejide.

Per acabar: Precisament sobre la seva filla i la custòdia compartida va parlar Escanes fa pocs dies quan responia preguntes d'Instagram. "El primer dia ho vaig passar fatal, però suposo que moltes mares i pares separats m'entenen. És una sensació agredolça perquè sé que ella està feliç igualment", deia fa només una setmana. La barcelonina explicava aleshores que quan no és amb la seva filla aprofita per fer viatges de feina o d'oci. Com aquest amb el nòvio, mentre la Roma s'ha quedat a Madrid amb el pare.