La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

L'horrible malson de Laura Escanes amb la seva filla petita, Roma

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana posa els pèls de punta a través de les seves xarxes socials explicant un malson que ha tingut.

Què sabem? Laura Escanes acaba de tornar d'un viatge molt especial que ha fet a les Maldives amb la seva parella, Álvaro de Luna. Un viatge que ha durat aproximadament una setmana i del que ha presumit a les xarxes socials, amb imatges que han despertat l'enveja de molts. Un destí que no era la primera vegada per a Laura Escanes, ja que anteriorment, quan sortia amb Risto Mejide, hi van anar un parell de cops.

Què ha dit? A través del seu compte d'Instagram, Laura Escanes ha compartit amb els seus seguidors com es va preparar fa mesos per les diferents proves que cada setmana ha de superar en el programa El Desafío, d'Antena 3. Un programa que s'emet els divendres a la nit, però que es va gravar durant el març del 2022. En el pròxim capítol del programa Laura Escanes ha de fer front a una dura prova d'apnea. Una prova per la qual es va preparar amb un entrenador a una piscina de 20 metres de fons de Madrid. I precisament durant les proves d'aguantar la respiració sota l'aigua va ser quan Escanes va tenir malsons amb la seva filla Roma.

En profunditat: Tal com explica ella mateixa a les xarxes socials:

  • "He tingut malsons infinits i em donava angoixa fer apnea. Vaig somiar que la meva filla Roma queia i que jo, amb el meu temps d'apnea, no tenia temps de salvar-la".
  • "En els entrenaments sortia amb ansietat de la piscina i plorant perquè la meva ment no podia parar de pensar en aquest malson".
  • "Fins que no vaig aconseguir pensar en una altra cosa, no vaig poder avançar".

Per acabar: Tot i donar-se a conèixer fa molt temps per les xarxes socials, gràcies a les quals ha guanyat molta popularitat, El Desafío és el primer programa de tele en el que participa Laura Escanes. La catalana mai havia treballat per a la televisió. Després de l'experiència, canviarà la influencer les xarxes per la tele?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram