La Jungla
Foto: | Movistar+
Pòdcast

Laura Escanes deixa malament a Risto recordant els moments on se sentia incòmode

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Movistar+

Laura Escanes ha tornat a parlar de la seva exparella i pare de la seva filla Roma. Ho ha fet en el seu pòdcast, Entre el cielo y las nubes.

Què sabem? Laura Escanes no para de parlar de Risto Mejide. La catalana en el seu canal de pòdcast ha tornat a parlar del presentador de televisió. Ho ha fet aprofitant la conversa que ha mantingut amb Jorge Lorenzo, que ha estat el seu últim convidat. Unes paraules d'Escanes cap a Risto que segurament no faran gaire gràcia al presentador. Desgranem el que ha dit, a continuació.

Què ha dit? Laura Escanes s'ha esplaiat parlant del presentador català en l'últim episodi del seu pòdcast. La de Barcelona ha confessat que abans creia en l'amor per tota la vida però que ara ja no. Les seves paraules han estat:

  • "Al principi tot és passió, però després la passió marxa i al cap d'un temps torna perquè veig parelles de 60 anys molt enamorades".
  • "Jo m'imaginava tota la vida amb Risto, no em plantejava una opció que no fos aquesta perquè si decideixo casar-me i tenir una filla amb una persona és perquè penso que serà per tota la vida".
  • "Ara ja no ho veig així. Si no ha pogut ser, doncs no ha pogut ser. No em plantejo estar tota la meva vida amb algú ni de broma. Se'm fa bola".

A més: Parlant de Risto Mejide, Laura Escanes ha recordat un moment del passat que es produïa bastant sovint amb el presentador i ella se sentia molt incòmode.

  • "Recordo que estava estudiant i treballava molt poc. De cop i volta anàvem a restaurants que jo no em podia permetre i li deia que preferia estar a casa i demanar alguna cosa".
  • "Ell en aquell moment em va dir una cosa que ara, en la meva situació, entenc perquè tinc diners. Em va dir que si no podia pagar el restaurant no passava res perquè ell estava compartint la seva vida amb mi i que em convidada perquè li venia de gust. I sabia que si en algun moment jo ho podia fer, el convidaria també".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Podimo ES (@podimo_es)

Per acabar: Laura Escanes, en la seva conversa amb Jorge Lorenzo, ha destapat, finalment, la causa per la qual ella i Risto van deixar la relació. Una separació que va agafar a molts per sorpresa i que tots dos van comunicar a través de les xarxes.

  • "Va arribar un moment on no ens fèiem feliços. Ni jo a ell, ni ell a mi. Crec que la diferència d'edat no és un problema si estàs en el mateix moment vital. I la realitat és que la diferència d'edat i el moment vital sempre estan molt relacionats".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Podcast