La Jungla
Risto Mejide, aquest dimarts a 'Viajando con Chester'
Foto: Risto Mejide, aquest dimarts a 'Viajando con Chester' | Cuatro
Televisió

Risto confessa el seu mal moment per la ruptura amb Escanes: "No estic bé"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Risto Mejide, aquest dimarts a 'Viajando con Chester'
Foto: Risto Mejide, aquest dimarts a 'Viajando con Chester' | Cuatro

Risto Mejide no ho està passant bé, després de la ruptura amb Laura Escanes el passat mes de setembre. Així ho ha expressat, aquest dimarts a la nit, a l'entrevista amb Jorge Drexler a Viajando con Chester.

Què sabem? El cantant uruguaià recordava el mal tràngol que va passar amb la separació de la seva dona, la cantant sueca Ana Laan, l'any 2005 i amb un fill en comú. "Va ser un any molt dur", apunta Drexler. Una circumstància similar a la que travessa ara Risto Mejide, que ha aprofitat per confessar per primera vegada com se sent des que ho va deixar amb Laura Escanes.

Què diu Risto Mejide?

  • "Jo estic en aquesta situació ara. M'he separat amb una filla".
  • "Com construeixes alguna cosa bonica com és seduir, o ser seduït, fins i tot plantejar-te res amb algú en un moment en què tot el que veus a dins teu està destrossat?".
  • "No estic bé. La vulnerabilitat i la fragilitat, fa uns anys les amagava o les dissimulava. Ara no m'importa dir que estic malament. També per demanar ajuda".

A més, Risto Mejide ha explicat que no ha sol·licitat aquesta ajuda encara, malgrat que ha insinuat que la necessita. La seva realitat actual és complicada, igual que la que va viure Drexler abans de refer la seva vida amb Leonor Watling. "No és el mateix separar-se amb fills que sense. Totes les separacions són difícils, però si et separes amb fills és molt més complicat perquè no et separes", ha opinat.

Un altre apunt: Mentre relata la duresa de la separació, les revistes del cor van plenes de la seva suposada nova història d'amor. Risto estaria sortint amb una jove valenciana anomenada Natalia. Té 26 anys i fa de farmacèutica i tatuadora.

Per acabar: La parella ha estat vista últimament passejant per València i París. Un vídeo dels dos, agafats de la mà, pels carrers de la capital francesa, s'ha viralitzat els últims dies després que fos filtrat al compte de TikTok de l'influencer de temes del cor Abel Planelles.