La Jungla
Rosalía, amb Pilar Vila i Diego Ibáñez a la dreta
Foto: Rosalía, amb Pilar Vila i Diego Ibáñez a la dreta | Instagram
Famosos

Rosalía té cunyat nou i famós: així confirma la relació de la seva germana Pili

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, amb Pilar Vila i Diego Ibáñez a la dreta
Foto: Rosalía, amb Pilar Vila i Diego Ibáñez a la dreta | Instagram

Rosalía ho confirma. Després de setmanes de rumors sobre la seva germana Pilar Vila, i la possibilitat que hagués iniciat una relació sentimental amb Diego Ibáñez, vocalista de Carolina Durante, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha posat les cartes sobre la taula.

Què sabem? Abans de començar la seva propera gira, la Rosalía és aquests dies a Barcelona carregant piles. La setmana passada es va deixar veure a la Sala Apolo amb Rauw Alejandro. Trobades amb els amics i dies de descans amb el nòvio, que ha compartit en un carrusel d'imatges a Instagram. La cinquena és la de la germana i la seva nova parella:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

En detall: A la imatge s'hi pot veure la Pili i Diego Ibáñez, que es fonen una càlida abraçada en un restaurant de Barcelona. Això després que els fans de Rosalía hagin esbombat a les xarxes socials durant dies que podien ser parella.

Qui és Diego Ibáñez? Cantant i compositor, va saltar a la fama el 2018 amb Perdona (ahora sí que sí), el primer disc del seu grup Carolina Durante juntament amb Amaia. 

  • Poc després iniciava una relació precisament amb Amaia. Però van trencar un any més tard per terceres persones.
  • Més enllà de la seva faceta de cantant, Diego Ibáñez també es dedica a fer d'actor. De fet, fa poc s'ha estrenat la segona temporada de la sèrie Cardo, on dona vida a Gabriel.

Per acabar: Pilar Vila, la germana gran de Rosalía, fa anys que ho va deixar tot per ajudar-la. Actualment té dues dedicacions: el seu fill, que és la màxima prioritat, i els estilismes de l'artista, que dissenya ella mateixa. Centrada en aquestes dues obligacions, de moment no ha dit res públicament sobre la seva nova relació amb Diego Ibáñez.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Instagram