La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Rosalía i Rauw Alejandro, de festa a la sala Apolo de Barcelona: morrejades i balls picants

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana i la seva parella estan passant uns dies per Barcelona i s'han deixat veure en una de les discoteques més famoses de la ciutat.

Què sabem? Rosalía i Rauw Alejandro tenen una agenda molt atapeïda. Mai paren i sempre viatgen d'un lloc a un altre. Però també tenen temps per desconnectar, esbargir-se i sortir de festa. I precisament això és el que han fet durant la nit del dimecres 22 de febrer en un local molt famós i conegut de la capital catalana.

Què ha passat? Rosalía i Rauw Alejandro han gaudit al màxim de la nit catalana al seu pas per la sala Apolo de Barcelona, ubicada a la zona del Paral·lel. La parella, amant de la música i dels balls sensuals, ho ha donat tot i més a la festa que s'anomena Bresh. Una festa que va sorgir a Argentina i que ràpidament s'ha estès per moltes capitals del món, com Madrid i Barcelona. Una festa coneguda per posar música que està molt de moda entre els joves, de manera que no pares de ballar en tota la nit. I precisament això és el que han fet Rosalía i la seva parella. Ballar sense parar, i amb moltíssima passió, demostrant la seva química i compenetració. Algunes imatges, a continuació.

En profunditat: Tal com es pot veure en les imatges la parella va passar-se tota la nit darrer de la cabina del DJ on les mostres d'afecte van ser una constant. Rosalía i Rauw Alejandro, amb roba còmode, no van parar de fer-se petons a la boca i de refregar-se l'un amb l'altre al ritme de la música. Una presència de la parella que va embogir i sorprendre a totes les persones presents a la sala.

Per acabar: La passional nit de festa a Barcelona entre Rosalía i Rauw Alejandro es produeix poc després que la parella hagi celebrat un Sant Valentí molt romàntic. Així ho va compartir Rosalía en el seu compte d'Instagram on va publicar una foto amb roba interior de color vermell, el conjunt que va escollir per passar una nit de molt d'amor amb Rauw Alejandro. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram