La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía deixa mut a Rauw Alejandro pel seu aniversari amb una festa sorpresa

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía Vila, sorprèn molt a la seva parella, Rauw Alejandro, amb motiu del seu aniversari.

Què sabem? El cantant de Puerto Rico, Rauw Alejandro, està d'enhorabona. El motiu no és cap altre que el dia del seu aniversari. Fa 30 anys el 10 de gener. Una data molt especial per a ell i la seva xicota. Per aquest motiu, la catalana s'ha proposat deixar-lo sense paraules amb totes les sorpreses que li ha preparat. Una sèrie de detalls que Rosalía ha compartit a través d'un dels seus comptes d'Instagram. Les reaccions dels seus seguidors no s'han fet esperar.

Què ha preparat? Després d'una llarga gira musical per diferents llocs del món, Rosalía i Rauw Alejandro segueixen de vacances pel Japó. I precisament allà és on Rauw Alejandro celebra els seus 30 anys, i on la catalana l'ha volgut sorprendre. Ho ha fet aixecant-se ben d'hora al matí per inflar molts globus, que posteriorment ha deixat repartits per l'habitació. Rosalía, tal com explica a les seves xarxes, també li ha fet un regal molt especial a la seva parella. Però ha fet curt de paper d'embolicar i ha acabat embolicant el detall com ha pogut. El motiu pel qual li ha faltat paper de regal és perquè a la cantant se li ha oblidat de comprar confeti i ha optat per fer-lo manualment. És a dir, a força de tallar trossets de paper molt petits. "Això és amor i devoció absoluta".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @holamotomami

A més a més: A banda dels globus, el confeti i el regal, Rosalía també ha sorprès la seva parella amb un pastís molt especial, de color blau, ple de brillants de diversos colors i moltíssimes espelmes. Un pastís, explica la catalana, que inicialment no és el que ella volia. I és que Rosalía volia sorprendre a la seva parella amb un pastís inspirat en el planeta Saturn, però a la pastisseria on ha encarregat el pastís no l'han entès i li han fet un amb estampat de zebra. La foto, a continuació:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @holamotomami

Per acabar: Una sorpresa que ha fet moltíssima il·lusió a la seva parella, Rauw Alejandro. Així ho ha escrit en el seu compte d'Instagram on ha publicat un text i també diverses imatges d'ell despertant-se, descobrint les sorpreses que li ha preparat Rosalía i menjant un tall del pastís de color blau. "Els petits detalls són els que més omplen el meu cor. Agraït perquè hi ha salut i perquè avui dia no em falta res", confessa, entre altres, el cantant.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Rosalía