La Jungla
Rosalía i Wisin & Yandel
Foto: Rosalía i Wisin & Yandel | Rosalía
Ràdio

L'objecte de Rosalía que ha batut rècords al Cap Nen Sense Joguina: més de 8.000€

Rosalía i Wisin & Yandel
Foto: Rosalía i Wisin & Yandel | Rosalía

La subhasta solidària del Cap Nen Sense Joguina ha batut de nou el seu rècord de recaptació amb 58.325 euros. La iniciativa, que organitza des de fa 56 anys Ràdio Barcelona amb el Casino de l'Aliança del Poblenou va tenir lloc la passada nit de reis.

D'on venim? L'any passat, una vegada tancada la subhasta, el col·leccionista d'Art, Rafael Tous, va donar 6.000 euros perquè la recaptació d'aquell any no fos la segona més important, sinó la primera de la història. Tous ens ha tornat a acompanyar enguany i ha licitat amb 3000 euros per la guitarra signada per Pau Donès.

En detall: L'objecte que s'ha pagat més car ha estat el casc de moto que Rosalía va utilitzar durant una actuació de TikTok Live Performance, s'ha subhastat per 8.200 euros.

  • Mai en la història del Cap Nen Sense Joguina cap objecte havia superat els 7.000 euros.
  • El segon ha estat l'americana usada per Serrat en el seu últim concert a Barcelona, per 5.000 euros.

A més: Entre els objectes més disputats pels oients han estat també la jaqueta de Serrat o el quadre d'Andreu Buenafuente.

Els moments: A més, la nit ens ha deixat grans moments com quan el cantant Litus i els periodistes Manel Fuentes i Jordi Évole es disputaven la jaqueta de Serrat.

  • També van competir, en aquest cas per l'escultura del Tricicle, la periodista Elisenda Roca i una de les oïdores del públic.

Com funciona? La marató radiofònica conduïda per la periodista Rosa Badia ha començat a les 19 h i s'ha allargat fins a les 2:30 h de la matinada.

  • En el nou estudi Toresky de la cadena SER hi ha hagut cua i públic constant, a més s'ha seguit per més de set mil espectadors en streaming a través de YouTube i Twitter.
  • Es posen a subhasta radiofònica objectes particulars donats per famosos que col·laboren de manera desinteressada amb el programa amb l'objectiu de recaptar diners que complementin les joguines recollides.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio