La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía, molt diferent, recorda els seus inicis en el món de la música

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía Vila, s'ha posat melancòlica a través de les seves xarxes socials coincidint amb les festes de Nadal i el final de la seva gira mundial, Motomami World Tour 2022.

Què sabem? A través d'un dels seus comptes d'Instagram, la de Motomami ha sorprès els seus seguidors amb una de les publicacions que ha fet durant les últimes hores. Rosalía Vila ha recuperat imatges de fa molts anys, quan va començar a fer-se un lloc en el món de la música. Una publicació que acompanya amb unes paraules que no paren d'acumular tota mena de comentaris.

Què ha dit? La cantant Rosalía, feliçment enamorada de Rauw Alejandro, ha recordat una de les seves primeres actuacions amb públic quan només tenia 13 anys.

  • "Era una de les meves primeres actuacions i definitivament la primera festa on em van contractar".
  • "Jo devia tenir 13 anys. M'agradava molt la música de Camarón, però també de Missy Elliot, per això a la tercera foto portava la jaqueta de la Missy Elliot perquè em feia sentir com una superheroïna".
  • "Crec que tenia força por perquè era de les primeres vegades que cantava en públic. Per això vaig començar a cantar amb la jaqueta posada".

En profunditat: Unes imatges on Rosalía apareix molt diferent de com llueix actualment. A la cantant se la veu sent una nena, amb la seva inconfusible cabellera negra llarga, que s'ha convertit en un dels seus símbols. Rosalía llueix unes malles negres per sota dels genolls, amb una faldilla texana, una samarreta de tirants color blanc, la dessuadora blanca a la qual ella fa referència per sentir-se una superheroïna i unes arracades i collarets d'or. Una estètica que ha cridat molt l'atenció de tothom i que no té res a veure amb la que porta ara. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @holamotomami

Les reaccions: La publicació de Rosalía Vila recordant els seus inicis en el món de la música acumula més de 129.000 'm'agrada'. Els comentaris superen la barrera dels 1.170. Entre altres coses es poden llegir missatges com les següents: "Imagina la Rosalía d'aquell any veient a l'actual", "La teva roba era un quadre", "Gràcies per compartir la teva història", "Que bonica continues sent, amb la mateixa il·lusió per anar a cantar" o "Sempre has sigut una estrella".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música