La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía rebenta Instagram: sense sostenidors i amb una calceta molt petita

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires puja moltíssim la temperatura amb la fotografia que comparteix a les seves xarxes.

Què sabem? La cantant Rosalía Vila no deixa a ningú indiferent amb la imatge que en les últimes hores ha publicat en el seu compte d'Instagram. Una fotografia on no deixa absolutament res a la imaginació i que ha revolucionat moltíssim als seus seguidors. La imatge més picant de la cantant catalana, que frega la censura d'Instagram, a continuació.

Què ha fet? La de Motomami mai deixa a ningú indiferent. És un huracà i arrasa per allà on passa, bé sigui amb la seva música, molt aplaudida i seguida per tothom, bé sigui amb les seves atrevides imatges a les xarxes, que no deixen indiferents a ningú sumant moltíssims comentaris i 'm'agrada'. En les últimes hores, Rosalía ha sorprès a tots els seus seguidors d'Instagram, més de 23 milions de persones, amb una estampa on no deixa res a la imaginació. La catalana presumeix d'espectacular físic en una fotografia que s'ha fet davant del mirall on llueix sense sostenidors i amb una calceta color carn molt entallada. Parlem d'això:

Les reaccions: "Com tu, cap", "Uffff", "Mare meva", "Quina benedicció", "Ets preciosa", "Bella i única", "Ets una deessa" o "La teva millor foto". Aquests són només alguns dels moltíssims comentaris que es poden llegir a la publicació que ha compartit la catalana a les seves xarxes. Més de 4.000 missatges i quasi un milió i mig de 'm'agrada'.

En profunditat: Una fotografia on apareix amb roba interior que Rosalía ha compartit amb altres fotos seves, fent un recopilatori dels seus últims dies per Nova York, on es troba ara per motius de feina. "Els diumenges són els meus dies preferits", escriu la cantant. 

Per acabar: Una imatge a les xarxes que Rosalía comparteix després de guanyar, fa pocs dies, un premi Grammy a millor àlbum alternatiu o de rock, pel seu disc Motomami. A més, en els últims dies, la cantant també ha fet públic que recentment ha firmat un acord amb la marca Coca-Cola amb qui s'ha associat per llançar al mercat un nou gust d'edició limitada sense sucre. No hi ha dubte que la cantant catalana està vivint un dels seus millors moments. Està imparable.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Instagram