La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía fitxa per Coca-Cola: nou projecte més enllà de la música

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía és el nou sabor de Coca-Cola. La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha fitxat pel gegant de les begudes ensucrades, i posa cara al nou refresc de la marca, Coca-Cola Move.

Què sabem? La nova beguda de Coca-Cola, amb la firma de Rosalía, forma part dels productes zero sucre de la companyia. Segons ha explicat la multinacional, el nou refresc no tindrà un sabor tradicional sinó que busca representar una idea molt concreta: la transformació.

  • Una reportera de la CNN ha pogut degustar la nova Coca-Cola de Rosalía, i diu que té gust de crispetes dolces.

A més, la col·laboració amb Rosalía inclou també la creació d'una cançó específicament per Coca-Cola. Es tracta del seu darrer single, l'èxit LLYLM publicat el passat 27 de gener i que acompanya la promoció que l'empresa ja ha estrenat a les xarxes socials. Aquest divendres, la cantant n'ha publicat el videoclip:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

En detall: Les llaunes de Coca-Cola Move venen amb un codi QR que redirigeix a continguts especials com una llista de reproducció de Rosalía i el making of del videoclip, entre d'altres.

Per acabar: Coca-Cola Move serà als prestatges dels supermercats dels EUA i Canadà a partir del proper 20 de febrer amb el mateix preu que les llaunes de la beguda original. Encara no ha transcendit quin dia arribaran als supermercats catalans.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía