La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía desafia el fred amb poca roba: conjunt vermell de llenceria que serà tendència

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana, Rosalía Vila, sacseja de nou les xarxes socials, el seu compte d'Instagram, amb una foto que no deixa a ningú indiferent.

Què sabem? Des de fa molt temps, l'artista nascuda a Sant Esteve Sesrovires està molt enamorada de la seva parella, el també cantant Rauw Alejandro. Com a bona catalana Rosalía celebra cada 23 d'abril el dia dels enamorats, és a dir, Sant Jordi. Però a la cantant li agrada molt celebrar i no ha volgut estar el dia de Sant Valentí sense fer res. Així que s'ha proposat sorprendre a la seva parella, i a tots els seus seguidors, amb un conjunt de llenceria color vermell molt picant i sensual. 

Què ha fet? Durant la nit del dimarts 14 de febrer la de Motomami, que acaba de guanyar un premi Grammy, ha deixat a tothom amb la boca oberta. Rosalía s'ha fotografiat davant del mirall, en el seu vestidor, amb el cabell recollit i lluint un conjunt de llenceria vermella molt explosiu, amb llacets a la zona de les espatlles i també a la part del cul. Una imatge que no para de sumar comentaris i 'm'agrada', més de 114.000. "Des d'aquí sentim l'olor de sexe", "Tot el món volent ser Rauw Alejandro", "En Raül té molta sort", "Mare meva" o "Quines ganes de ser en Raül ara mateix" són alguns dels missatges que es poden llegir. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @holamotomami

A més: Rauw Alejandro no s'ha quedat callat davant de la impactant fotografia de la de Malamente. El cantant de Puerto Rico ha comentat la sensual imatge de la seva parella amb dues emoticones. La primera ha estat la d'una cara somrient i bavejant a la vegada. La segona ha estat l'emoticona d'un tros de pastís. I és que tots dos són molt dolços.

Per acabar: Rosalía no només ha penjat una foto seva per celebrar la nit de Sant Valentí, sinó que també ha compartit amb els seus seguidors el romàntic regal material que ha fet a la seva parella. La de Catalunya ha sorprès Rauw Alejandro amb un enorme os de peluix, d'uns dos metres aproximadament, i diverses postals i regals embolicats amb paper de color vermell i cors petits estampats. En veure la sorpresa, Rauw Alejandro ha dit: "T'estimo mami".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música