La Jungla
Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer
Foto: Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer | Europa Press
Famosos

Mor Laura Boyer, la filla de Miguel Boyer que es va enfrontar a Isabel Preysler

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer
Foto: Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer | Europa Press

Laura Boyer, filla de Miguel Boyer i Elena Arnedo, ha mort aquest dijous a la nit als 57 anys. 

Què sabem? Tal com ha avançat Vanitatis, la primogènita de Miguel Boyer ha mort a la seva casa de Madrid, rodejada dels seus quatre fills, a conseqüència d'un càncer.

En detall: Allunyada dels focus mediàtics, és coneguda la mala relació que va tenir amb Isabel Preysler quan es va casar amb el seu pare. Tampoc no tenia gairebé cap contacte amb la seva germana Ana Boyer, filla de l'exministre socialista i la socialité hispano-filipina.

D'on venim? Boyer i Preysler es van casar quan ella encara era menor d'edat, i la Laura hauria acusat a la nova parella del seu pare d'haver provocat la separació amb la mare.

A més, després de la mort de Miguel Boyer l'any 2014, Laura Boyer va carregar contundentment contra la seva madrastra: "Isabel Preysler va deixar el meu pare pelat en vida", la va acusar en una entrevista a La Otra Crónica del diari El Mundo.

  • A la mateixa entrevista va insinuar que el matrimoni entre Miguel Boyer i Isabel Preysler estava en una situació crítica. El pare li hauria dit, abans del vessament cerebral de 2012, que hi havia "molt mala gent" al seu voltant. Però no va poder parlar a fons sobre el tema, i va acabar morint dos anys després pels problemes de salut agreujats per les seqüeles de l'ictus.

Per acabar: La relació amb la seva germana Ana Boyer també era nul·la, i la situació no va millorar gens amb la mort del pare. Tot el contrari. La guerra a la família es va centrar aleshores en l'herència, i finalment la Laura hi va renunciar a favor dels seus quatre fills.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Obituari