La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Risto Mejide il·lusionat d'una jove de València, amb qui passeja enamorat pel carrer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El presentador català del grup Mediaset hauria refet la seva vida i tornaria a estar il·lusionat després de la seva ruptura amb Laura Escanes.

Què sabem? Des que es va fer pública la separació entre Risto i Laura Escanes, molt s'ha parlat de la possibilitat que el presentador català estigui coneixent a noies amb qui refer la seva vida. Unes informacions que sempre que s'han publicat, Risto Mejide les ha negat. En les últimes hores es torna a parlar del tema i aquesta vegada, sembla ser, que la cosa va de debò.

Què ha passat? Risto Mejide hauria recuperat la il·lusió per l'amor i estaria molt feliç coneixent a una jove de València, molt més petita que ell. Així ho assegura el periodista Abel Planelles en un vídeo que ha compartit en el seu compte de TikTok durant les últimes hores. Un vídeo on el periodista afirma que Risto està "refent la seva vida i està coneixent a una noia".

Qui és ella? Tot i que Planelles no vol desvetllar la identitat de la nova il·lusió de Risto Mejide, diu que la noia és molt més jove que ell i que viu a València. De fet, Mejide, en aquestes últimes setmanes, hauria viatjat bastant sovint fins a València per estar amb aquesta noia i poder passar temps junts. "No s'amaguen i tots dos passegen tranquil·lament pels carrers de València", assegura Abel.

@abelplanelles La nueva ilusión de Risto Mejide 💥 #Viral #fyp #parati #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus

A més: La cosa sembla que va tan de debò que Risto Mejide no només segueix a Instagram a aquesta noia, sinó que també segueix el compte d'Instagram que té la mascota d'aquesta noia. "No sé si a partir d'ara s'amagaran més, però animo a tots els periodistes de València a seguir-los perquè es deixen veure bastant", sentencia Planelles.

Per acabar: Laura Fa i Lorena Vázquez, fa uns mesos, van ser les últimes a parlar d'una suposada nova il·lusió de Risto Mejide. Unes informacions que Mejide va desmentir categòricament, molt enfadat. Ho va fer a través de les xarxes socials on va dir: "Basura de periodisme que s'inventa coses sense aportar cap prova".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TikTok Telecinco