La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa de Mediaset ensorra a Risto Mejide pel que diu en ple directe

Barcelona.
Foto: | Instagram

Risto Mejide està a l'ull de l'huracà. I és que el català, durant les campanades de Telecinco i Cuatro, que enguany ha presentat amb Mariló Montero, va pronunciar unes desafortunades paraules cap a Ana Obregón i Cristina Pedroche.

Què sabem? Risto Mejide va patinar en ple directe, durant la nit del 31 de desembre, amb unes paraules molt fora de lloc i que li han valgut moltíssimes crítiques. No és per a menys. El de Barcelona, fent referència a Ana Obregón, va dir que parlar de persones mortes sempre fa pujar l'audiència. I és que Obregón va perdre al seu fill Álex a causa del càncer amb només 25 anys. Amb relació a Cristina Pedroche va dir que anunciar embarassos en directe a la televisió també fa pujar l'audiència. I és que la presentadora està esperant el seu primer fill amb el chef David Muñoz.

Textualment: Les paraules exactes de Risto Mejide van ser les següents:

  • "Hi ha alguna cosa a anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Això sempre dona audiència".

Crítiques: Moltíssimes han estat les persones que han atacat a Risto Mejide per les seves paraules fora de lloc. L'última a fer-ho ha estat una companya seva de cadena, Alba Carrillo, que actualment està una mica allunyada de la televisió per motius personals. A través del seu compte d'Instagram, Alba Carrillo ha gravat diversos videos d'ella parlant i atacant duríssimament al que va ser marit de Laura Escanes. Entre altres, diu el següent:

  • "La meva solidaritat i afecte no només com a dona, sinó com a persona i ésser humà".
  • "Em sembla patètic que hi hagi persones que tinguin veu en els mitjans de comunicació i diguin aquest tipus de bestieses".
  • "No tot és l'audiència, no tot són els diners. Dir això d'una persona embarassada em sembla fora de lloc completament. Dir que dona audiència parlar d'un familiar mort, quan una mare ha perdut a un fill, em sembla fastigós i d'una falta d'humanitat que penso que és perillosa".

Per últim: Tot i les crítiques, Risto Mejide encara no ha dit res sobre les paraules que va pronunciar, ni tampoc ha demanat disculpes ni a l'audiència, ni a les afectades, en aquest cas Ana Obregón i Cristina Pedroche. Telecinco i Cuatro, aquest any, han registrat unes baixíssimes dades d'audiència per acomiadar l'any, demostrant la crisi que des de fa temps viu el grup. Només un milió de persones van veure Telecinco durant les campanades i poc més de 200.000 ho van fer amb Cuatro.

Categoria: La Jungla