La Jungla
Risto Mejide i Mariló Montero a les Campanades
Foto: Risto Mejide i Mariló Montero a les Campanades | Mediaset
Televisió

La mala bava de Risto amb Pedroche i Obregón a les Campanades: "Un embaràs o un mort?"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Risto Mejide i Mariló Montero a les Campanades
Foto: Risto Mejide i Mariló Montero a les Campanades | Mediaset

Risto Mejide ha causat una forta polèmica en les últimes hores, per les seves paraules durant la retransmissió de les Campanades a Cuatro i Telecinco. Unes declaracions que han fet que el seu nom hagi estat trending topic aquest 1 de gener de 2023.

Al detall: El publicista barceloní ha estat l'encarregat de presentar l'especial Campanades del grup Mediaset, de forma conjunta amb la periodista Mariló Montero. Des del set de Torrejón de Ardoz, Risto no es va mossegar la llengua quan va fer referència a les seves competidores la nit de Cap d'Any. Aquest és el fragment del controvertit discurs de Mejide:

Què diu Risto Mejide? Els dards del presentador a les seves competidores no van passar inadvertits. Missatges a Cristina Pedroche i Ana Obregón, que es menjaven el raïm a Antena 3 i TVE, i que s'han viralitzat a les xarxes socials.

  • "Tens alguna cosa per anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Perquè això sempre dona audiència", va dir a Mariló Montero.
  • Ella va respondre: "Això sempre passarà, desgraciadament".

Context: Cal recordar que les Campanades de 2023 han estat precedides de la notícia de l'embaràs de Cristina Pedroche, publicada a la revista Lecturas només tres dies abans de la nit de Cap d'Any. Una filtració que aixecat suspicàcies per la conveniència que fos a pocs dies del raïm, malgrat que la presentadora madrilenya va carregar públicament contra la publicació de l'exclusiva. D'altra banda, aquestes han estat les segones Campanades d'Ana Obregón després de la mort del seu fill, Álex Lequio, el maig de 2020. El 2021 va perdre la mare, i el 2022 el pare.

Audiències: Les paraules de Risto sobre l'audiència s'expliquen potser pels números espectaculars de la competència, a molta distància de les seves pròpies Campanades. Així es van repartir la quota de pantalla les tres grans televisions espanyoles la nit de Cap d'Any:

  • Antena 3, 33,5% i 5.235.000 espectadors.
  • TVE, 23,6% i 3.723.000 espectadors.
  • Telecinco, 6,5% i 1.008.000 espectadors.
  • Risto Mejide i Mariló Montero també eren a Cuatro, que va fer un 1,6% i 250.000 espectadors que se sumen als de Telecinco.

Per últim: Mentre Risto Mejide era a Mediaset, Laura Escanes i la seva filla Roma passaven la nit de Cap d'Any entre amics i amb el nòvio nou de la influecer. Aquest 1 de gener, la barcelonina ha confirmat la seva relació amb Álvaro de Luna amb un vídeo de TikTok que ha esdevingut tendència el primer dia de 2023.