La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Agnès Marquès arrasa a Instagram amb una foto amb el seu pare, Manel

Barcelona.
Foto: | TV3

La presentadora de TV3, Agnès Marquès, sacseja les xarxes socials abans d'acabar l'any 2022 amb una fotografia molt especial per a ella.

Què sabem? El dia 30 de desembre és un dia molt important per a la presentadora de la cadena pública, Agnès Marquès. El motiu no és cap altre, com ha dit ella mateixa, que l'aniversari del seu pare que es diu Manel. En total fa 75 anys molt ben portats i la presentadora nascuda a Mallorca ho ha volgut celebrar a les seves xarxes. Ho ha fet durant el matí del divendres 30 de desembre publicant una fotografia dels dos, molt bonica, que no pare de rebre comentaris i 'm'agrada'.

La imatge: A Agnès Marquès li cauen molt bé les vacances, però també li cau molt bé estar amb el seu pare. Només cal veure la cara de felicitat màxima que té en l'última fotografia que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una estampa on la presentadora del programa Planta Baixa, amb el cabell recollit, un jersei de color negre, uns brillants platejats al front que li donen un aire festiu i un somriure d'orella a orella, apareix al costat del seu pare, Manel. "Avui the best one en fa 75", escriu la de TV3 juntament amb l'emoticona d'un cor. El pare de la presentadora, més serio, mira a càmera i llueix una camisa negra. Tenen força retirada l'un amb l'altre. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Agnès Marquès Pujolar (@marquesagnes)

Les reaccions: Els amics, companys i seguidors de Marquès no han tardat a comentar la publicació de la de TV3. La imatge supera la barrera dels 1130 'm'agrada' i té més de trenta comentaris. Entre altres es poden llegir missatges com els que recopilem a continuació: "Té els mateixos cabells que tu, moltes felicitats", "Que guapíssims que esteu els dos", "Moltes felicitats per la part que et toca" o "Gaudeix d'ell tant com puguis".

Per últim: Tot i compartir una fotografia amb el seu pare, el cert és que Agnès Marquès és força reservada amb la seva vida privada. A la televisió no li agrada parlar d'ella ni tampoc del seu cercle més íntim. A les xarxes socials ho fa una mica més, però de manera comptada. De qui si presumeix a Instagram, i molt, és de la seva filla Olívia. Guapíssima.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3