La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Risto Mejide fa balanç del seu fracàs a les campanades de Telecinco: "Quina hòstia!"

Barcelona.
Foto: | Instagram

El presentador català del grup Mediaset ha estat l'escollit per acomiadar l'any 2022 i rebre el 2023 juntament amb la periodista i presentadora, Mariló Montero.

Què sabem? Risto Mejide i Mariló Montero van ser els encarregats de donar la benvinguda a l'any nou tant per Telecinco com a Cuatro, les dues cadenes del grup Mediaset. Ho van fer des de Torrejón de Ardoz, concretament des del parc Mágicas Navidades. Durant la retransmissió, Mejide i Mariló van dedicar-se a trencar figures fetes amb gel que representaven algunes de les coses més dolentes que havien passat durant l'any 2022.

Què ha dit? El presentador de Mediaset, durant el matí de dilluns 2 de gener, ha reflexionat sobre el fracàs d'audiència de les campanades. I és que Telecinco ha registrat una baixíssima dada amb poc més d'un milió d'espectadors i un share del 6.5%. Unes campanades de Telecinco que demostren que any rere any la cadena ha perdut molta força a causa de la presència de Pedroche a Antena 3 i les campanades de Televisió Espanyola. Les campanades de Risto i Mariló també es van poder veure a Cuatro on van registrar un share del 1,5% i al voltant de 250.000 espectadors. "Quina hòstia, i no em refereixo només a l'audiència de les campanades, que també", comença escrivint Risto Mejide sent conscient del fracàs estrepitós de la seva retransmissió. Parlem d'això:

En profunditat: Una publicació a Instagram on Risto ensenya que, a causa de trencar figures de gel durant les campanades, un dels seus dits de la mà ha quedat fet pols. "Perquè després diguin que no em deixo la vida en cada projecte", escriu el català. I tornant al tema de les campanades i la baixa audiència diu: "Penso que vam fer el que havíem de fer. De tota manera, vivim en un món que oblida molt ràpid els fracasso i només parla una vegada i una altra dels èxits. Jo sempre he cregut que hauríem d'acceptar les dues postures per igual".

Per acabar: En la publicació, el presentador del grup Mediaset també fa balanç de l'any 2022. Un any marcat per la ruptura amb la Laura Escanes, amb qui té una filla en comú, Roma. Un any que per a Risto, segons afirma, ha estat "de merda". No obstant, Mejide no perd l'esperança i diu que està segur que en aquest 2023 li esperen "moltes coses boniques per endavant".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram