La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Incomodíssim moment de Ruth Jiménez a 8tv parlant de Risto Mejide

Barcelona.
Foto: | 8tv

La presentadora i col·laboradora de televisió, Ruth Jiménez, ha viscut un moment molt incómode davant les càmeres.

Què sabem? El diumenge 22 de gener a la nit la còmica i presentadora catalana, Eva Soriano, ha estat la convidada en el programa Ares Revolution de 8tv. Una entrevista on Soriano ha parlat de moltes coses i també s'ha atrevit a comentar alguns dels temes més actuals del món del cor. Entre els temes que ha parlat destaca la ruptura de Risto Mejide amb Laura Escanes, i la nova relació d'Escanes amb el cantant Álvaro de Luna.

Què ha dit? Eva Soriano, fent gala del seu caràcter directe i sincer, ha dit que li sembla molt maca la relació d'amor que tenen Laura Escanes amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna. "Fan coses junts a les xarxes, em semblen molt bonics tots dos i se'ls veu molt bé, no puc dir una altra cosa", ha assegurat Soriano.

En profunditat: Parlant de Laura Escanes, Eva Soriano també ha mencionat a Risto. I és que la parella Escanes-Mejide va comunicar la fi del seu matrimoni el setembre del 2022 a través de les xarxes. "En el pòdcast que ells dos van fer abans de separar-se ja es veia que no estaven molt bé. A més, aguantar a Risto tota l'estona ha de ser molt complicat", ha dit Eva Soriano.

La reacció de Ruth Jiménez: Eva Soriano, molt innocent, no ha pensat que Ruth Jiménez, col·laboradora en el programa Ares Revolution, va mantenir una relació amb Risto Mejide i té un fill amb ell. Per aquest motiu, quan Soriano ha dit que aguantar a Risto ha de ser molt complicat, Ares Teixidó ha fet broma a la seva amiga Ruth Jiménez dient: "Doncs imaginat ser l'ex de Risto Mejide i tenir un fill amb ell". Una situació molt incòmoda per a Ruth Jiménez, que ha optat per riure i no dir res al respecte. Eva Soriano, veient que s'havia posat en un jardí ella sola, ha acabat dient: "Segurament és molt bona persona, eh?".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió