La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

L'aplaudit comentari de Cristina Pedroche contra Risto, després d'atacar-la per estar embarassada

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Risto Mejide, durant les campanades de Telecinco i Cuatro, va atacar durament a Ana Obregón i Cristina Pedroche per voler fer audiència a força de vendre la seva vida. A la primera la va acusar de frivolitzar amb la mort del seu fill i a la segona d'exposar-se ara que està embarassada per primera vegada.

Què sabem? "Tens alguna cosa a anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Perquè això sempre dona audiència". Aquestes van ser les paraules literals que Risto Mejide, durant l'emissió de les campanades de Mediaset, va dir a la seva companya, Mariló Montero. Unes paraules molt criticades i que són un atac directe a Ana Obregón i Cristina Pedroche. Per aquest motiu, el passat dia 3 de gener, Ana Obregón va respondre a Risto Mejide amb un aplaudit text que va publicar en el seu compte d'Instagram.

Què ha passat? Un text d'Ana Obregón que no para de sumar comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors. El que crida l'atenció és que entre tots els comentaris que ha rebut, un d'ells és de Cristina Pedroche. De manera que la de Zapeando tampoc s'ha quedat callada davant la polèmica i també ha dit la seva. Pedroche ha agraït a Ana Obregón donar la cara per les dues i respondre categòricament a Risto. Les paraules de Cristina han estat les següents: "Gràcies, Ana. Per això i per tot". Un comentari que remata amb l'emoticona d'un cor vermell. Un missatge de Pedroche que suma més de 4.000 'm'agrada'. Parlem d'això:

A més a més: Pedroche no ha estat l'única persona en comentar la publicació d'Ana Obregón, en contra de Risto Mejide. El marit de Cristina Pedroche, el chef David Muñoz, també ho ha fet. Simplement, s'ha limitat a publicar una emoticona d'un cor de color vermell. Altres famosos que també han donat suport a les dues, comentant la publicació d'Obregón a Instagram, han estat: Nagore Robles, Pelayo Díaz, la cantant catalana Lorena Gómez o la també catalana Rigoberta Bandini.

Per acabar: Després d'atacar a Ana Obregón i Cristina Pedroche, Risto Mejide, en el seu programa, Todo es mentira, va demanar disculpes per les seves paraules. Unes disculpes que van arribar tard, ja que prèviament Ana Obregón havia publicat a Instagram la seva resposta al presentador. Mejide va dir que sentia molt tot el que havia passat i que li sabia molt greu. També va deixar clar que les seves paraules s'havien malinterpretat i que no anaven cap a Obregón ni Pedroche, sinó cap als directors de Televisió Española i Antena 3 que són les persones encarregades d'escollir cada any els presentadors de les campanades.