La Jungla
Foto: | Cuatro
Televisió

Risto Mejide respon a Ana Obregón després de les seves demolidores paraules

Barcelona.
Foto: | Cuatro

El presentador català de Mediaset, Risto Mejide, està en boca de tothom per les desafortunades paraules que va pronunciar durant l'emissió de les campanades, a Telecinco i Cuatro, durant la nit del 31 de desembre.

Què sabem? Risto Mejide, en un moment donat de la nit, en ple directe, va dir que una mort o un embaràs sempre donava molta més audiència a la televisió. Unes paraules que tothom ha entès que anaven dirigides a Ana Obregón, que va perdre el seu fill amb només 25 anys per culpa del càncer, i a Cristina Pedroche, que està embarassada del seu primer fill amb David Muñoz. Per aquest motiu, durant el dimarts 3 de gener, Ana Obregón, molt enfadada, ha respost duríssimament a Risto Mejide. Ho ha fet amb un demolidor missatge que ha publicat en el seu compte d'Instagram. Les paraules d'Ana es poden llegir aquí.

Què ha dit? Risto Mejide, durant la tarda del dimarts 3 de gener, en directe en el programa Todo es Mentira, de Cuatro, ha respost a Ana Obregón i ha dit el següent:

  • "No li tinc por a la polèmica".
  • "Em sorprèn molt el que he llegit en el perfil d'Instagram d'Ana Obregón".
  • "No em costa demanar perdó".
  • "En quin cap cap que jo pugui riure perquè algú ha perdut a un fill? De veritat algú creu que jo com a pare puc acceptar això?".
  • "Ana saps molt més de televisió que jo. Em sorprèn que no veiessis que les meves paraules no anaven cap a tu ni cap a Cristina Pedroche. Les meves paraules anaven cap als directius de la tele que ens posen davant de les càmeres".
  • "Parlo dels directius de Televisió Espanyola que van decidir posar-te a fer les campanades mesos després de la mort del teu fill".
  • "Rebutjo el mercat del morbo i em fa molt mal que pensis que m'he rigut del teu fill".

A més a més: Parlant de morbo, Risto Mejide també ha dit que segurament a ell també li han proposat fer les campanades del grup Mediaset perquè aquest any s'ha separat de Laura Escanes, amb qui té una filla en comú que es diu Roma. "Si és així també ho denuncio perquè estic en contra del morbo".

Per acabar: Risto Mejide ha recalcat que el que més greu li sap de tota aquesta polèmica que s'ha generat és que Ana Obregón no li contesti el telèfon, ja que ha dit que ha intentat vàries vegades posar-se en contacte amb ella. "Aquí em tens disposat a demanar-te perdó a la cara. No anava amb tu, encara penso el mateix que vaig dir i em sap molt greu tota aquesta situació. Un petó molt gran i l'únic que demostra el teu post d'Instagram és que no em coneixes".

Categoria: La Jungla