La Jungla
Ana Obregón, a la promoció de les Campanades 2023
Foto: Ana Obregón, a la promoció de les Campanades 2023 | Europa Press
Famosos

Ana Obregón, demolidora contra Risto Mejide pel cop baix a les Campanades: "Masclista i repulsiu"

Barcelona.
Ana Obregón, a la promoció de les Campanades 2023
Foto: Ana Obregón, a la promoció de les Campanades 2023 | Europa Press

Tres dies després de la gran polèmica de Risto Mejide a les Campanades, Ana Obregón no ha volgut guardar més silenci i ha respost públicament les paraules del publicista. "En aquesta vida no val tot", ha assenyalat en un contundent missatge a les xarxes socials.

Què sabem? Obregón reacciona contra els atacs de Risto a Cristina Pedroche i ella mateixa la nit de Cap d'Any. En una guerra matussera per l'audiència, que clarament va perdre, el barceloní va assenyalar des de Telecinco les presentadores d'Antena 3 i TVE amb un cop baix que ha desfermat la polèmica."Tens alguna cosa per anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Perquè això sempre dona audiència", va dir a la seva companya, Mariló Montero.

Què diu Ana Obregón? A través d'un text llarg d'Instagram, la televisiva ha sentenciat Risto Mejide:

  • "Els teus comentaris masclistes i repulsius cap a Cristina Pedroche, per estar embarassada, i cap a mi, per haver perdut el meu únic fill dient que ho utilitzàvem per tenir audiència, fan mal".
  • "També fa mal el teu riure al final del comentari, com si fos divertit enterrar un fill. No ho és. No t'ho desitjo a tu ni a ningú".
  • "Davant de la teva falta d'informació, et refresco la memòria. Durant quatre dècades tinc l'honor (gràcies als equips que m'han acompanyat) d'haver treballat en programes que estan entre els deu més vistos de la història d'Espanya. En el cas de la Cristina, també ha tingut sempre audiència i èxit".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Al detall: Obregón ha fet èmfasi en el fracàs d'audiència de les Campanades de Risto, emeses de forma simultània a Cuatro i Telecinco: "Sento que els teus atacs repulsius cap a dues dones no t'hagin servit de res, perquè la teva retransmissió de les Campanades ha estat la menys vista de la història de Telecinco".

En xifres: Les cadenes del grup Mediaset, amb l'ex de Laura Escanes al capdavant, van quedar a molta distància de les seves competidores. Així es van repartir la quota de pantalla les tres grans televisions espanyoles la nit de Cap d'Any:

  • Antena 3, 33,5% i 5.235.000 espectadors.
  • TVE, 23,6% i 3.723.000 espectadors.
  • Telecinco, 6,5% i 1.008.000 espectadors.
  • Cuatro,1,6% i 250.000 espectadors que se sumen als de Telecinco.

A més, Obregón ha aprofitat per enviar "un petó amb tot l'amor" a Cristina Pedroche per la seva futura maternitat i "la meravellosa audiència a les Campanades". També per agrair a Alba Carrillo i Frank Cuesta que s'hagin posicionat a favor seu, i a tots aquells que han "demostrat empatia" amb ella.

Reaccions: Les paraules demolidores d'Ana Obregón han generat una allau de reaccions a les xarxes socials. Mediàtics com la Jedet, Lidia San José o Gloria Camila Ortega li han fet arribar missatges de suport. També Alba Carrillo, que ha insistit en la seva "vàlua en televisió" i la crítica als comentaris "menyspreables i inhumans" de Risto. Malgrat que Pedroche no ha contestat encara, sí que ho ha fet la seva parella, David Muñoz, amb qui espera una criatura. El xef s'ha limitat a publicar l'emoticona d'un cor al post de la presentadora.

Per acabar: Més enllà de la polèmica amb Obregón i Pedroche, Risto i les seves Campanades són notícia per l'accident que va patir a la mà i pel qual serà operat. "Quina hòstia...", lamentava després de fer el raïm. Era difícil començar pitjor el 2023.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Nadal Televisió RTVE