La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Cristina Pedroche reapareix a 'Zapeando': diu això de l'embaràs i amenaça la revista 'Lecturas'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | La Sexta

Després d'acomiadar l'any 2022, durant la nit del dissabte 31 de desembre a Antena 3, Cristina Pedroche ha tornat a la televisió. Ho ha fet en el programa Zapeando, on fa anys que col·labora.

Què sabem? Abans d'agafar-se uns dies de descans, després de molts mesos de feina preparant les campanades, Cristina Pedroche ha reaparegut a la televisió per parlar de la seva nit més especial de l'any i del vestit que va lluir. Un conjunt molt artístic que moltes persones no han acabat d'entendre i que li ha valgut força crítiques. Un Cap d'Any que a més ha coincidit amb el seu embaràs. Una notícia que va publicar-se pocs dies abans de les campanades, per a sorpresa seva.

Què ha dit? Cristina Pedroche ha deixat clar que està contentíssima amb el vestit que ha lluït aquest any per rebre el 2023. Una elecció que li agrada molt, tant pel valor artístic com pel valor humà. I és que la capa que lluïa era una tenda de campanya real de l'ACNUR usada per refugiats. Parlant del seu look, ideat per Josie, Cristina Pedroche ha dit que no hi havia una segona opció, que només n'hi havia una. I és que molta gent ha especulat que arran de fer-se pública la notícia de l'embaràs Cristina Pedroche va haver de fer canvis d'últim moment al seu conjunt.

  • "Aquesta és l'única opció que hi havia. No n'hi havia cap altra".
  • "Si algun any es trenca el vestit que haig de portar, faré les campanades amb texans".
  • "L'única diferència és que quan vaig fer les fotos promocionals amb el conjunt de Cap d'Any, la faldilla la portava una mica més amunt. Això era perquè aquell dia estava més inflada i no volia que ningú sabés que estava embarassada".

A més a més: La parella del chef David Muñoz ha parlat del seu embaràs.

  • "Em trobo bé i estic adaptant-me al meu nou cos i a tots els canvis que vindran. Ara mateix tinc moltes coses dins meu que no controlo".

Per acabar: Pedroche, durant la seva intervenció a Zapeando, ha mostrat el seu disgust amb la revista Lecturas, que va ser l'encarregada de publicar la notícia en portada pocs dies abans que ella fes les campanades. Una notícia que va enxampar a moltíssims per sorpresa i que Pedroche no s'esperava que sortís publicada.

  • "Jo durant les campanades no volia anunciar res perquè és la meva vida privada".
  • "Per parlar de la meva vida privada no faria mai cap exclusiva ni tampoc aniria a un programa de televisió".
  • "Molta gent de la meva família ha sabut que estic embarassada d'una forma que no m'ha agradat gens. Aquesta setmana reflexionaré i ja veurem que passa", ha sentenciat Pedroche, deixant en l'aire si finalment el seu marit i ella prendran mesures legals contra la revista.
Categoria: La Jungla