La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

La veritat del sou de Cristina Pedroche per Campanades, que cada any genera moltes especulacions

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Falten dos dies perquè Cristina Pedroche, presentadora i col·laboradora del grup Atresmedia, sorprengui a tothom acomiadant l'any des de la Puerta del Sol de Madrid amb el chef Alberto Chicote.

Què sabem? Des de fa uns dies, Cristina Pedroche està en boca de tothom. Sempre quan arriben aquestes dates tothom especula sobre com anirà vestida la parella del chef David Muñoz. I és que els seus estilismes, any rere any, mai deixen indiferent a ningú i generen sempre un gran enrenou. Com enrenou també ha generat la informació que la revista Lecturas ha publicat el dimecres 28 de desembre a la seva portada, dient que Pedroche està embarassada del seu primer fill. Un embaràs que, suposadament, Pedroche volia destapar durant la nit del 31 de desembre. Però la publicació s'ha avançat. Un fet que, presumptament, hauria molestat molt a Cristina Pedroche que cada any espera amb moltíssima il·lusió el moment de menjar-se el raïm a la Puerta del Sol.

Què ha dit? En una entrevista per El Confidencial, Cristina Pedroche, que aquests dies aposta per mantenir un perfil molt baix a les xarxes socials, ha parlat d'un dels temes que cada any genera una gran polèmica. No es tracta del vestit, sinó de l'altíssim sou que Antena 3 li paga per fer les Campanades. La de Zapeando ha dit el següent:

  • "No em paguen més si faig més audiència".
  • "Tinc un contracte de cadena i no em paguen extra per fer les Campanades".
  • "Les faci o no les faci guanyaré els mateixos diners".
  • "El mateix em passa amb el programa Zapeando, cobraré els mateixos diners si vaig un dia a la setmana o hi vaig tots".
  • "Deixo clar, una vegada més, que no guanyo més diners que Alberto Chicote. Si fos així tampoc passaria res".

A més a més: Cristina Pedroche, en la seva entrevista prèvia a les Campanades, també ha parlat sobre si està preocupada o no per les dades d'audiència. I és que l'any 2021 va deixar el llistó molt alt, sent l'opció més vista a la televisió per sobre de Televisió Espanyola. En total va registrar un share del 33,7% amb més de sis milions d'espectadors.

  • "Les dades em donen igual. És el meu gran dia, el meu moment de diversió. Un dia que acaba quan surto de la Puerta del Sol".
  • "Si el share ens acompanya, genial. Si no, doncs també. L'important és fer alguna cosa que m'agradi perquè la meva feina són els 364 dies de l'any i no només una nit".

Per últim: La col·laboradora de televisió no acaba l'entrevista sense fer esment al vestit que lluirà d'aquí a molt poc per acomiadar l'any. Un vestit que Cristina Pedroche té clar que està fet perquè a la gent "li provoqui alguna reacció".

  • "És provocador i en el fons ningú podrà dir res. Bé, sí, perquè tornen les transparències".
  • "Sé que hi haurà gent a qui no li agradarà el vestit".
  • "De tots els anys aquest és el que menys dubtes tinc. He trobat el concepte perfecte perquè el vestit és bonic, sensual, poètic, dolç però guerrer a la vegada. És increïble".