La Jungla
Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Monarquia

Irene Urdangarin, nou maldecap per Cristina: males notes i l'afany de ser com Victoria Federica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | Europa Press

El futur incert d'Irene Urdangarin preocupa Cristina de Borbó. La filla petita de la infanta fa 18 anys el proper mes de juny, però la majoria d'edat li arriba en un moment complicat, per les males notes a l'escola i la intenció de seguir les passes de la seva cosina, Victoria Federica.

Què sabem? Segons explica Vanitatis, Irene Urdangarin hauria explicat fa pocs mesos a uns amics de la mare que vol dedicar-se a la moda i les xarxes socials, igual que la seva cosina gran. Una decisió que la infanta Cristina censura. Però la relació entre la benjamina de la família i Victoria Federica és molt estreta, fins al punt que la Irene se sent inspirada per ella.

En detall: El mateix mitjà afirma que la infanta Cristina s'ha plantat davant d'aquesta situació. Vol que la seva filla s'oblidi d'aquesta idea i millori el seu rendiment acadèmic. És per això que últimament li deixa viatjar menys a Barcelona, unes escapades que fins ara eren recurrents.

A més, la infanta hauria manifestat la seva intenció d'abandonar Ginebra i tornar a Espanya, preferiblement a Barcelona, però ha aparcat la decisió fins que no aconsegueixi que la seva filla Irene es torni a centrar en els estudis.

  • Cristina considera que ja no li queda cap lligam a Suïssa, on va anar a parar amb els seus fills ja fa deu anys, després que esclatés el cas Nóos.

Un altre apunt: Sense poder viatjar a Barcelona, Irene Urdangarin veurà menys la seva colla d'amics a la ciutat. Entre ells hi ha el motociclista Albert Arenas, a qui precisament s'ha relacionat sentimentalment amb Victoria Federica.

Per acabar: Les anades i vingudes d'Irene Urdangarin coincideixen amb les informacions sobre el divorci dels pares. La infanta Cristina i Urdangarin signaran a l'abril. Un cop divorciats, la germana de Felip VI passarà una pensió al seu ex, vinculada a una clàusula de silenci perquè no expliqui intimitats sobre la família. Per cert, l'exduc de Palma ha estat en boca de tots els últims dies pel suposat embaràs amb la seva nova nòvia, Ainhoa Armentia, que també ha parlat públicament sobre el tema.

Categoria: La Jungla