La Jungla
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jair Domínguez i Neus Rossell, tot sobre la seva relació: primer "t'estimo", petons i casament

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jair Domínguez i Neus Rossell mostren sovint detalls de la seva relació de parella a les xarxes socials. Plans d'enamorats, sopars i escapades inunden els seus perfils. Si quedava alguna dada que no havien explicat, ara ho han fet en una entrevista al programa A què juguem? de Jordi Pota a YouTube.

Què sabem? Companys de feina a El búnquer, el pòdcast de Catalunya Ràdio estrenat l'estiu de 2020 i que també compta amb la participació d'en Peyu, la parella va cuinar la seva història d'amor al darrere dels micròfons. Una relació ja consolidada, però que en un primer moment els va generar dubtes pel fet de treballar plegats.

@aqjuguem Creiem que en Jair i la Neus son la parella de Catalunya, vosaltres què en penseu? #elbunquer #tv3 #estiktokat #catala ♬ original sound - A Què Juguem?

Què diuen?

  • Sobre com separen la vida professional de la privada, apunten: "No morrejant-nos al mig del programa, per exemple. A casa sí que hi pot haver algun morreig, i al programa no cal".
  • Han explicat també que discuteixen poc, i han recordat el primer petó: "Va ser conjunt. Saps les pel·lis, que t'acostes...?", diu ella.
  • També han recordat el primer "t'estimo", quan ja feia un temps que sortien: "Va ser un "jo crec que t'estimo". No n'estàs segur tampoc, és la persona amb qui treballes...".

A més, en Jair i la Neus han confessat que no tenen plans de passar per l'altar. "Ajuntar gent sempre és maco, gent que estimes i ja està. Però això no és un casament". Entre d'altres coses, rebutgen que els convidats posin diners quan algú es casa: "Ho trobo horrible, no feu pagar a la gent per anar a un casament. Et convidem, diuen. No m'estàs convidant, estic pagant fortíssim".

  • "No ens interessen els casaments", sentencien abans que el presentador anunciï que es casa el 3 de juny.
@aqjuguem La dura opinió d'en Jair i la Neus sobre el matrimoni 💍 #fyp #elbunquer #estiktokat #tv3 #aqjuguem #catala #encatala ♬ original sound - A Què Juguem?

Per acabar: L'entrevista de Domínguez i Rossell coincideix pràcticament en el temps amb la polèmica de la youtuber aquest cap de setmana per un vídeo viral sobre els nous termes "progenitor gestant" i "progenitor no gestant" a la Llei Trans.

  • Neus Rossell ha publicat un vídeo on bromeja sobre un hipotètic canvi de la paraula "mare" pel de "progenitora no gestant".
  • En les darreres hores, el muntatge compta amb més de 343.000 reproduccions i ha generat una allau de reaccions, amb acusacions d'homofòbia i transfòbia.
  • Per sortir al pas de les crítiques, la Rossell ha rebutjat ser homòfoba o transfòbica i ha defensat que veu problemes "de llenguatge" amb les noves denominacions que recull el Codi Civil.
Categoria: La Jungla