La Jungla
Mariona Escona i Cesc Triquell, guanyadora i segon finalista d'Eufòria
Foto: Mariona Escona i Cesc Triquell, guanyadora i segon finalista d'Eufòria | TV3
Televisió

Relat colpidor d'un famós d'Eufòria a TV3: "Era incapaç d'estimar, vaig a teràpia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mariona Escona i Cesc Triquell, guanyadora i segon finalista d'Eufòria
Foto: Mariona Escona i Cesc Triquell, guanyadora i segon finalista d'Eufòria | TV3

Al cotxe! d'Eloi Vila ha tornat a rodar aquest dijous a la nit a TV3. Ho ha fet amb una profunda entrevista a Cesc Triquell, segon classificat d'Eufòria. Mesos després de saltar a la fama, el cantant ha revelat que va a teràpia.

Què sabem? Triquell ha explicat que va començar a visitar un psicòleg quan tenia 12 anys, per problemes a l'escola i amb la família. Des del 2021, mesos abans d'apuntar-se als càstings del reality de TV3, hi va tornar. Ara que ja té 22 anys també hi va, tot i que les causes són ben diferents. 

Què diu en Triquell?

  • "Vaig notar que era incapaç d'estimar, de projectar amor".
  • "No podia treure allò que feia que la gent m'estimés i que jo estimés a la gent".
  • "Era l'únic responsable d'un projecte educatiu. Això se'm va ajuntar amb una situació de parella, que tampoc funcionava del tot bé".
  • "Tenia tantes responsabilitats, amb 21 anys, que em van sobrepassar".

A més, ha recordat que quan es va apuntar al càsting d'Eufòria "estava en una fase bastant depressiva" de la seva vida. "El que vaig fer als càstings era un reflex del meu estat en aquell moment. Una forma de sortir de la foscor era anar-hi i conviure amb la frustració i la derrota", ha dit abans d'assegurar que es va arribar a sentir "com un outsider" rodejat dels altres aspirants.

Un altre apunt: Triquell ha reflexionat també sobre la contradicció que va significar per ell assolir la fama precisament quan no passava un bon moment emocional. "La fama és un objectiu vital, significa que has tingut èxit. Però molts cops no és així", ha expressat.

Per acabar: Aquest dijous, Al cotxe! ha aconseguit remuntar l'audiència fins al 9,9% i 124.000 espectadors, després d'una tornada molt fluixa la setmana passada a la televisió. El primer programa de 2023 es va estimbar amb un 5,5% de share i 59.000 espectadors, la meitat que aquesta última entrega.

Categoria: La Jungla