La Jungla
Danae Boronat, al programa 'APM?'
Foto: Danae Boronat, al programa 'APM?' | TV3
TELEVISIÓ

TV3 no renuncia a ‘Zona Franca’: oferta 'in extremis' a Danae Boronat

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Danae Boronat, al programa 'APM?'
Foto: Danae Boronat, al programa 'APM?' | TV3

Zona Franca sí que podria tornar a la televisió. Després de la dimissió de Joel Díaz, TV3 ho aposta tot a una presentadora femenina. L’últim nom escollit és el de Danae Boronat.

Què sabem? Després d’un dijous de rumors i informacions creuades, que apuntaven que TV3 cancel·lava definitivament Zona Franca perquè no havia aconseguit tancar un acord amb Elisenda Pineda, la productora Atomic Beat Media ha fet un moviment d’última hora proposant que sigui Darae Boronat l’encarregada de conduir el format. Així ho ha pogut saber Principal de diverses fonts properes al programa.

En detall: La periodista esportiva gravarà un programa pilot aquest mateix dijous a la nit, pas previ a decidir si encaixa o no en el paper de presentadora de Zona Franca. En cas afirmatiu, TV3 aconseguiria salvar així el late night show que tants maldecaps ha causat a la direcció les darreres setmanes.

A més, es dona la circumstància que Danae Boronat va ser la persona convidada a Zona Franca el 24 de gener, dos dies abans de l'última emissió amb Joel Díaz. Poc podia imaginar aleshores que tres setmanes més tard rebria una oferta per substituir el presentador.

D'on venim? Elisenda Pineda era fins aquest dimecres la persona millor posicionada per agafar les regnes del programa. TV3 volia una dona i l'havia triat a ella, però les seves demandes per tenir màniga ampla a Zona Franca no han estat ateses i finalment ha dit que no. Això, després que la direcció contemplés altres possibilitats com Vador Lladó o Isma Juárez. Dues opcions també descartades:

  • Vador Lladó ha fitxat per 8tv. El presentador de Mataró conduirà un nou magazine diari d'actualitat i entreteniment, que s'emetrà als migdies i s'estrenarà el proper 6 de març.
  • Isma Juárez va rebutjar l'oferta per evitar "ombres de sospita". També va traslladar el seu suport a Joel Díaz, i va defensar que la seva renúncia, després de l'acomiadament de Manel Vidal, "està justificada".

Un altre apunt: Des del passat mes d'octubre, Boronat és la narradora de futbol femení als mitjans de la CCMA. Fa les narracions de:

  • Partits de futbol femení per TV3.
  • Partits del Barça femení a la Champions per Catalunya Ràdio.

Per acabar: Des de l'última emissió el passat 26 de febrer, la direcció ha dedicat tres setmanes a buscar un recanvi per Joel Díaz. Durant tot aquest temps ha omplert l'espai amb el Més 324, que ha obtingut audiències molt discretes. Del 9% de mitjana del late night show al gener, al 5% que ronda ara Xavier Graset. TV3 necessita materialitzar aviat la seva decisió i començar a remuntar les audiències.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió