La Jungla
Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Adeu definitiu a 'Zona Franca': Elisenda Pineda rebutja presentar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca' | TV3

Zona Franca no tornarà a la televisió, després de la dimissió de Joel Díaz i els intents de TV3 de trobar un nou presentador. L'última opció era Elisenda Pineda, però la seva negativa ha abocat la televisió pública a suprimir definitivament el programa.

Què sabem? Els últims dies, Elisenda Pineda ha estat la més ben situada en les travesses per substituir Joel Díaz al capdavant de Zona Franca. El 2 de febrer va fer una primera prova, i el passat dia 8 va arribar a gravar un pilot. Però les condicions que hauria demanat a TV3 per tenir màniga ampla al programa no han estat ateses, i finalment ha dit que no.

En detall: Abans del no d'Elisenda Pineda TV3 havia tingut sobre la taula la possibilitat que fossin Vador Lladó o Isma Juárez els nous presentadors de Zona Franca. Dues opcions també descartades:

  • Vador Lladó ha fitxat per 8tv. El presentador de Mataró conduirà un nou magazine diari d'actualitat i entreteniment, que s'emetrà als migdies i s'estrenarà el proper 6 de març.
  • Isma Juárez va rebutjar l'oferta per evitar "ombres de sospita". També va traslladar el seu suport a Joel Díaz, i va defensar que la seva renúncia, després de l'acomiadament de Manel Vidal, "està justificada".

A més, després de dues setmanes Joel Díaz va trencar el seu silenci dijous passat. L'humorista de Santa Coloma de Gramenet es va pronunciar a l'acadèmia Radiofònics i va reiterar que la decisió de fer fora Manel Vidal era "injusta i inacceptable".

  • "Tenia molt clar què volia anar a fer a TV3 i què no volia anar a fer a TV3. Ja veia que el tipus d'humor que feia l'havia de lluitar molt".

Per acabar: Des de l'última emissió el passat 26 de febrer, TV3 ha dedicat tres setmanes a buscar un recanvi per Joel Díaz. Durant tot aquest temps ha omplert l'espai amb el Més 324, que ha obtingut audiències molt discretes. Del 9% de mitjana del late night show al gener, al 5% que ronda ara Xavier Graset. Zona Franca no tornarà, i ara TV3 ha de resoldre el trencaclosques per remuntar les audiències.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3