La Jungla
Lluís Marco, aquest dimecres a 'El Circ'
Foto: Lluís Marco, aquest dimecres a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Lluís Marco desbarra de TV3: "Han de dir la veritat, sobren 2.000 persones"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lluís Marco, aquest dimecres a 'El Circ'
Foto: Lluís Marco, aquest dimecres a 'El Circ' | 8tv

Lluís Marco no es mossega la llengua. Tampoc contra TV3, la casa on ha fet sèries d'èxit com Dinamita o Ventdelplà. Segons l'actor de Badalona, la televisió pública té problemes pressupostaris que hauria d'explicar públicament.

Què sabem? Així ho ha assegurat aquest dimecres a El Circ de 8tv, després de donar suport a les paraules de Joel Joan sobre les dificultats del cinema català de connectar amb el públic. Per Lluís Marco, part del problema té relació amb la inversió que TV3 fa en noves produccions en català.

Què diu Lluís Marco?

  • "TV3 té un gran problema econòmic i han de dir la veritat".
  • "No vull dir que sobren 2.000 persones, que són allà treballant i el 80% no saben on col·locar-les... però ho assevero".

A més, Lluís Marco s'ha referit també a les paraules d'Eduard Fernández fa pocs dies al diari El País, on va afirmar en una entrevista que no té feina a Barcelona "per la política lingüística" a Catalunya. "Em sap greu que digui que no té bolos perquè ve en castellà, no som tan importants. Jo podria dir que treballo menys a Espanya, on tenia molt de mercat, perquè m'he declarat independentista", ha respost al programa de Frank Blanco. L'intèrpret també ha exposat que les seves opinions li han "passat factura" pel que fa a la feina, però que als 73 anys ja li és ben igual.

Un altre apunt: Lluís Marco ha aprofitat la seva intervenció a El Circ per denunciar que l'audiovisual català no compta amb els actors quan envelleixen. "Hi ha pocs papers d'avi", ha explicat abans de lamentar que "els empresaris abusen dels joves perquè és guai" i que això fa que les sèries d'ara "perdin qualitat": "Hi hauria d'haver gent que pentina canes i té arrugues, una gamma de totes les edats".

Per acabar: Lluís Marco acaba de finalitzar els rodatges de Mano de hierro de Netflix i La mirada de Fiona de TV3. Les dues s'estrenen properament.

Categoria: La Jungla