La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa presentadora catalana anuncia que espera el seu primer fill amb la seva nòvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa presentadora catalana de Barcelona ha donat la notícia el dimarts 14 de febrer, a primera hora del matí, a través de les seves xarxes.

Què sabem? Una periodista catalana molt coneguda està esperant el seu primer fill. Així ho ha anunciat ella mateixa, per a sorpresa de tothom, a través de les xarxes socials. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 93.000 seguidors. Un anunci que ha fet amb un vídeo molt bonic de la seva última visita a l'hospital i una foto on apareix amb la seva nòvia fent-se un petó a la boca.

Què ha passat? Una famosa presentadora de Catalunya ha donat a conèixer la notícia del seu embaràs fa molt poques hores. Una bona nova per la qual no para de rebre tota mena de felicitacions dels seus amics, companys i seguidors. "Serem mares! La família creix... estic embarassada", ha escrit, entre altres, en el seu compte d'Instagram. Una publicació que ha compartit amb un vídeo de la seva última ecografia i d'una foto on apareix amb la seva parella, també catalana, fent-se un romàntic petó als llavis per celebrar aquesta boníssima notícia.

De qui es tracta? La famosa presentadora embarassada és la periodista catalana María Casado, que actualment treballa amb la productora audiovisual que Antonio Banderas té a Màlaga. María Casado també presenta un programa a La 2, tots els dimecres a partir de les deu de la nit, que es diu Las tres puertas. Un espai d'entrevistes on la catalana parla tranquil·lament amb famosos tant nacionals com internacionals. L'anunci d'embaràs de María Casado ha estat el següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Casado (@mariacasado78)

Les reaccions: Moltíssimes són les persones que li han fet arribar a la catalana els seus millors desitjos per aquesta nova etapa. Noemí Galera, Paula Echevarría, Daniela Santiago o Blas Cantó són algunes de les moltíssimes persones que no han dubtat a enviar-li un missatge felicitant, a ella i a la seva parella, per aquesta bona nova. Una publicació que supera els 10.000 'm'agrada'.

Per acabar: María Casdado, que durant un temps va ser parella de la presentadora andalusa Toñi Moreno, ha refet la seva vida amb la cantant també catalana, de Tarragona, Martina diRosso. La presentadora i la seva parella porten poc més de dos anys de relació i es van conèixer gràcies a una amiga en comú que les va presentar. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram RTVE